שאלה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מוזרה
    inbal
    12/09/2011

עבר בערך חודש מאז עיבוי השפתיים שלי בטיאוסילקיס
    קודם כל רציתי לציין שיצאתי לא מרוצה כי זה לא היה מספיק עבה ממש עשה טיפה שינוי אף אחד גם לא שם לב
    ואני לא מאלה שמחפשת שהשפתיים יכנסו בדלת לפני
    והרופא פשוט אמר ככה זה מזרק אחד את יכולה לשלם עוד 2500 שח ולקבל עוד מזרק ממש טיפשי לדעתי
    בכל אופן השאלה שלי היא שמאז העיבוי אני כל הזמן מזיעה באיזור של השפה העליונה האם יש קשר בין הדברים?
    תודה צוות נהדר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מוזרה

הוספת תגובה

• חוסר תגובה מספקת לעיבוי שפתיים?

ד``ר דן וינברג
    12/09/2011

שלום עינבל.
    משאלתך לא ברור האם עברת עיבוי שפה אחת או שתיהן.אם עברת עיבוי שתי שפתיים במזרק אחד של טיוסיאל קיס לעיתים מזרק אחד לא מספיק ל 2 שפתיים ויש צורך במזרק נוסף להשגת התוצאה האסתטית הרצויה. אם עברת עיבוי שפה אחת אזי אי שביעות רצונך קשורה כנראה באיכות ההזרקה שקיבלת או לציפיות שלך שלא תאמו למה שקיבלת לבסוף. חומר המילוי עצמו(טיוסיאל קיס) הוא חומר מעולה לעיבוי שפתיים.אינני מוצא קשר בין הטיפול לעיבוי השפתיים שעברת ל"הזעת היתר" באיזור שפתייך.
    בברכה
    דר.וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיאוסיל קיס

inbal
    12/09/2011

עשיתי גם שפה עליונה וגם שפה תחתונה במזרק אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרק אחד אף פעם לא מספק !!

עינת
    12/09/2011

תמיד הרופא שלי מזריק לי מזרק שלם לשפה עליונה בלבד !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בד"כ מזרק אחד לא מספיק ל 2 שפתיים.

ד``ר דן וינברג
    12/09/2011

שלום עינבל.
    כאמור מקובל שבד"כ יש צורך במזרק שלם למילוי יפה של כל שפה.מזרק אחד ל 2 שפתיים לעיתים קרובות לא מספיק להשגת תוצאות אסטתיות מיטביות.אני בטוח שאם תוסיפי מזרק נוסף עי' רופא מנוסה תקבלי תוצאה טובה יותר ב 2 שפתייך.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו