עיבוי שפתיים עם פרלן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים עם פרלן
    עדן
    22/09/2011

שלום, לפני 4 ימים עברתי עיבוי שפה עליונה בלבד כי הייתה דקה לטעמי בהשוואה לשפה התחתונה העבה שלי, שילמתי 2500 ש"ח והרופא השתמש במזרק אחד של פרלן.
    למרות שמרח לי משחה מאלחשת, והשתמש בצינורית הטיפול היה כואב מאוד כמעט צרחתי מכאבים. היום לאחר 4 ימים אני ממש לא מרוצה, אין כמעט שינוי, שפה עליונה עדיין דקה, ולא רואים שעשיתי משהו, ואני מאוכזבת על זריקת הכסף לחינם וגם כי סבלתי מאוד מכאב.
    1. האם זה המחיר עבור מזרק אחד של פרלן?
    2. האם הטיפול אמור לכאוב כל כך?
    3. האם מזרק אחד אמור להספיק לקבלת שפה עבה? או שאולי הרופא עבד עליי והזריק לי מחצית. מה הכמות שיש במזרק ולכמה כפיות מים אני יכולה להשוות את זה? את החומר הוא הוציא מהארון, האם זה תקין?
    4. מה ההבדל בין פרלן לרסטילן ולטאוסיאל, הרופא התלבלט בין פרלן לטאוסיאל ולבסוף החליט פרלן.
    5. תוך כמה זמן אני אוכל לבצע תיקון ולהזריק חומצה הילרונית נוספת?
    6. האם כדאי להשתמש שוב בפרלן או חומר אחר?
    7. האם ישנו סיכוי שפרלן נספג קצת תוך 4 ימים? כי לפני יומיים השפה העליונה הייתה נפוחה הרבה יותר וזה היה יותר קרוב למה שאני רציתי שתהייה התוצאה, עכשיו יומיים אחרי שזה ירד אני מאוכזבת מאוד.
    8. באיזו גישה כדאי לפנות לרופא, והאם אתם נוהגים להוזיל מחירים בטיפול שני, או שיהיה עליי לדעתך לשלם מלוא הסכום. והאם כדאי להחליף רופא?
    9. הביקורת נקבעה לי כשבועיים מיום הטיפול, האם כדאי להקדים את התור, או לחכות עד שבועיים?
    אני מצטערת על ריבוי השאלות ואודה מקרב לב אם תענה לי על כולן
    תודה רבה, עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים עם פרלן

הוספת תגובה

• גם לי הוזרק פרלן

סיוון
    23/09/2011

אני עברתי הזרקה לשפה העליונה עם פרלן ושילמתי 2900 ש"ח כך ששילמת ממש סביר כי פרלן זה החומר היקר היום בארץ (ושמעתי שבעולם !)

אני הייתי עם שטף דם ונפיחות נוראית במשך שבוע וחצי ואחרי שבועיים באתי לרופא והוסיף לי עוד שלושת רבעי מזרק כי רציתי שפתיים יותר חושניות ( הפעם הוא התחשב במחיר והוריד לי ל2400 )
    דרך אגב : חברתי עברה את אותו מילוי שפתיים עם צינורית מיוחדת ולה לא היה שטף דם ובקושי נפיחות ,הבנתי שהרופאים הרציניים היום והמתקדמים יותר משתמשים בצינורית במקום במחט ואז אין שטפי דם או נפיחיות מיותרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדלית

עדן
    23/09/2011

רציתי לשאול אותך אצל מי עשית, יש לך מייל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות עם עיבוי שפתיים עם פרלן

ד``ר דן וינברג
    23/09/2011

שלום עדן ודלית.
    צר לי שהתוצאה האסתטית של עדן אינה לשביעות רצונה.אנסה לענות על שאלותייה.
    רסטילן פרלן הוא מוצר מעולה של חברת Q-MED השבדית עם אישור של כל רשויות הבריאות העולמיות כולל הFDA האמריקני.המוצר מיועד למילוי קמטים עמוקים בפנים אך יכול להיות טוב גם למילוי שפתיים.לחברות אחרות יש מוצרים ספציפים לשפתיים כמו טיוסיאל קיס,וריודרם ליפס וכד' אך אינני בטוח שהם טובים מהפרלן.המחיר המקובל למזרק פרלן הוא 1750-2500 שקל למזרק לפי דרישת הרופא כך ששילמת את הגבול העליון של המקובל.בפרלן יש חומר הרדמה בתוכו כך שניתן להשתמש בו ללא הרדמה מקדימה. מכיון שהשפתיים הם איזור רגיש מאד היה כדאי לאלחש אותן במשחה מרדימה כמו אמלה או ספריי של לידוקאין 10% כדי להפחית את כאבי הדקירה.רוב הרופאים מזריקים לשפתיים עדיין עם מחט ולא קנולה כי ההזרקה הרבה יותר מדויקת ונשלטת עי' הרופא.(אני מזריק לשפתיים עם מחט ולפנים עם קנולה). כשהפרלן נכנס לשפה הוא מייד מאלחש אותה ולא אמורים להיות כאבים חריגים.תמיד לאחר דקירה ובמיוחד בשפתיים יכולים להיות שטפי דם. ניתן להקטין תופעה זו עי' קרור מקום הטיפול מייד לאחריו.מזרק אחד של 1 סמק' פרלן אמור להספיק לתוצאה אסתטית טובה בשפה אחת והתוצאה נשארת כ6-12 חודש.ניתן להוסיף מזרק נוסף של חומצה היולורונית במידת הצורך כשבועיים ומעלה לאחר ההזרקה הראשונית.מחיר המזרק הנוסף הוא כמו הראשון אלא אם מגיעים להסדר מיוחד עם הרופא-דבר שיתכן מאד לאור התוצאות הבלתי מספקות.(כפי שקרה לדלית)אם אין לך ביטחון ואמון ברופא שטיפל בך תשקלי פניה לרופא אחר שיהיה אולי מיומן יותר וישיג תוצאות טובות יותר לשביעות רצונך.אני מקווה שעניתי על רוב שאלותייך.
    בהצלחה בהמשך ושנה טובה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפה עליונה עם פרלן

עידית
    26/11/2011

לפני יומיים הזריקו לי חומר הנקרה פרלן לשפה העליונה ומאז השפה נפוחה ואני ממש בייאוש, האם הנפיחות אמורה לחלוף?
    תודה עידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפה עליונה עם פרלן - תגובה

ד"ר רון יניב
    26/11/2011

לעידית שלום

פרלן הוא חומר בטיחותי ומומלץ ביותר.
    נפיחות יכולה להיות משני סוגים בעיקר:
    1. נפיחות עקב ההזרקה- בצקת קלה,שטפי-דם קטנים עקב גירוי המחט .
    תפיחות זו אמורה לחלוף תוך שעות עד ימים- בקרוב מאוד תראי אם היא נעלמת.
    2. נפיחות עקב חומר המילוי עצמו -כלומר הזרקה מעבר למה שציפית-
    נשים שונות מגדירות בצורה שונה את המידה שבה הן רוצות לעבות את השפתיים ,על-פי טעמן האישי.תפיחות זו תחלוף עם הזמן כאשר הגוף מפרק לאיטו את החומצה ההיאלורונית . החומר נותר בגוף עד שנה .

אגב-את אמורה לפתוח שאלה חדשה ולא לשרשר שאלות ישנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחיות של רופא

פנינה
    05/10/2011

תחליפי רופא ומהר!!!
    מקוה שהלכת לפלסטיקאי .
    אני מוזרקת אצל רופאה פלסטיקאית מרוצה מאוד .
    במידה ומעוניינת בפרטים נוספים השאירי מייל ואחזור אלייך באופן אישי.
    גמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הייתי אצל פלסטיקאית נוראי !

סיוון
    06/10/2011

הייתי בכללית אסתטיקה בנתניה אצל כירורגית פלסטית משולם שעשתה לי מילוי מתחת לעיניים פשוט נורא ואיום ,,,,,אז מה זה השטויות האלה ? בעבר הייתי אצל שני כירורגים פלסטיים שממש לא יודעים להחזיק מזרק ביד ומאוד הכאיבו לי ואת המילוי קמטים שהתכוננתי לעשות עשו לי מגעיל ביותר !!!!!!!!

מה שבטוח : לכירורג פלסטי לא אלך להזרקות בחיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לפלסטיקאי

טל
    06/12/2011

אם כל למי ממומלץ ללכת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו