מילוי שקעים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שקעים מתחת לעיניים
    ויקש
    26/10/2011

שלום. לפני כחודשיים עשיתי מילוי מתחת לעיניים והנפיחות עברה והכל היה תקין. אתמול נהיתי חולה- נזלת, כאבי גרון וכו' והיום בבוקר התעוררתי ועין אחד נפוחה, כאילו עשיתי את ההזרקה אתמול. המקום גם מאוד כואב.

למה לדעתך זה קורה? האם זה יקרה בכל פעם שיהיה חולה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• מילוי שקעים מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    26/10/2011

שלום ויקש.
    הנפיחות המחודשת נובעת כנראה מגירוי הריריות בשל הדמעת והבצקת שיש מתחת לעניים בעת הצטננות או מחלה בעיקר בבוקר.אם האיזור ימשיך להיות כואב ובמיוחד אדום ונפוח אנא פני לרופא שלך כדי להיות בטוחה שלא מדובר בזיהום המחייב טיפול אנטיביוטי.אני בטוח שכשתבריאי ממחלתך גם תופעות הלוואי הלא נעימות יחלפו ותמשיכי להנות מהתוצאה האסתטית הטובה של המילוי שעשית.
    תהיי בריאה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שקעים

לל
    08/11/2011

היי. גם אני אמורה לעבור בקרוב מאוד את המילוי. את מרוצה מהטיפול? יש תופעות לוואי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    01/08/2012

שלום ויקש.
    אני שמח שלאחר "חבלי הלידה" הקשים של הטיפול שעברת את לבסוף מרוצה מהתוצאה האסתטית הסופית.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתעניינת

שלי
    13/12/2012

אפשר לדעת אצל מי עשית וכמה זה עלה? אני ממש מבולבלת ולא יודעת אצל מי לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגיין -המלצה

סיוון
    14/12/2012

אני עשיתי מילוי מתחת לעיניים אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו וכבר שלוש שנים התוצאה עדיין נשמרת -אני חושבת שהוא הראשון בארץ בתחום הזה וכדאי לך ללכת רק אליו כי הוא עם הכי הרבה ניסיון ! לי עלה רק 2500 שקל ונעלם לי גם השחור שהיה לי מתחת לעין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו