מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי שקעים מתחת לעינייםויקש26/10/2011
שלום. לפני כחודשיים עשיתי מילוי מתחת לעיניים והנפיחות עברה והכל היה תקין. אתמול נהיתי חולה- נזלת, כאבי גרון וכו' והיום בבוקר התעוררתי ועין אחד נפוחה, כאילו עשיתי את ההזרקה אתמול. המקום גם מאוד כואב.
למה לדעתך זה קורה? האם זה יקרה בכל פעם שיהיה חולה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים מתחת לעיניים - תגובה
ד``ר דן וינברג26/10/2011שלום ויקש.
הנפיחות המחודשת נובעת כנראה מגירוי הריריות בשל הדמעת והבצקת שיש מתחת לעניים בעת הצטננות או מחלה בעיקר בבוקר.אם האיזור ימשיך להיות כואב ובמיוחד אדום ונפוח אנא פני לרופא שלך כדי להיות בטוחה שלא מדובר בזיהום המחייב טיפול אנטיביוטי.אני בטוח שכשתבריאי ממחלתך גם תופעות הלוואי הלא נעימות יחלפו ותמשיכי להנות מהתוצאה האסתטית הטובה של המילוי שעשית.
תהיי בריאה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שקעים
לל08/11/2011היי. גם אני אמורה לעבור בקרוב מאוד את המילוי. את מרוצה מהטיפול? יש תופעות לוואי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה מתחת לעיניים - תגובה
ד``ר דן וינברג01/08/2012שלום ויקש.
אני שמח שלאחר "חבלי הלידה" הקשים של הטיפול שעברת את לבסוף מרוצה מהתוצאה האסתטית הסופית.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתעניינת
שלי13/12/2012אפשר לדעת אצל מי עשית וכמה זה עלה? אני ממש מבולבלת ולא יודעת אצל מי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיין -המלצה
סיוון14/12/2012אני עשיתי מילוי מתחת לעיניים אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו וכבר שלוש שנים התוצאה עדיין נשמרת -אני חושבת שהוא הראשון בארץ בתחום הזה וכדאי לך ללכת רק אליו כי הוא עם הכי הרבה ניסיון ! לי עלה רק 2500 שקל ונעלם לי גם השחור שהיה לי מתחת לעין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?