בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטוקס
    גדי
    08/11/2011

שלום רב,
    בן 30 עם קמטים במצח וגבות נמוכות, וקמטים בצידי העיניים. ביצעתי הזרקות בוטוקס והרופא אמר שבפעם הבאה יבצע מקצה שיפורים.
    ברצוני לשאול כמה זמן בד"כ לוקח לבוטוקס לאחר שמוזרק לאזור מצח, צידי עיניים וחלק עליון של הפנים להגיע לאפקטיביות האופטימאלית שלו כדי לחזור ולבצע הזרקות "מקצה שיפורים"? מהו הזמן המינימאלי אותו חייבים לחכות בטרם קובעים את הצורך בהמשך הזרקות לשיפורים כאמור ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס

הוספת תגובה

• השלמת הטיפול בבוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    09/11/2011

שלום גיא.
    הבוטוקס מתחיל לפעול לאחר 1-3 ימים ולשיא האפקט שלו המטופל מגיע בדרך כלל לאחר 1-2 שבועות.בהחלט מקובל להזמין את המטופל לביקורת ותוספת במידת הצורךTOUCH UP)2-3 )שבועות לאחר הטיפול הראשוני ואני מאמין שזה גם מה שנעשה במקרה שלך. הרופא שטיפול בך יבדוק אותך,תראו ביחד את האפקט של הטיפול הראשוני והוא יוסיף בוטוקס במקומות הנידרשים להשגת תוצאה מיטבית.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי שבאירופה זה לא חוקי הבוטוקס

אור
    04/12/2011

אני כולי בהלם. חברה שלי היגיע ואמרה לי שאצלם זה בכלל לא חוקי לייצר את ובטח לא להזריק את זה. בגלל שזה גורם לנזקים איומים בטווח הרחוק בגוף האדם. מישהו יכול להגיד למה? זה פשוט מפחיד אותי.

החומר היחיד שמותר לשימוש זה חומצה היילורונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי שבאירופה זה לא חוקי הבוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    05/12/2011

שלום אור.
    הבוטוקס בהחלט חוקי באירופה ובארצות הברית להתוויות אליהן הוא מיועד:טיפול בקמטי ההבעה הדינמים בפנים.מכיון שהוא פועל עי' הרפיית שרירי ההבעה של הפנים משתמשים בו בעיקר במצח,בין הגבות ובצידי העניים ובזהירות ובמומחיות מירביים במקומות אחרים שם לשרירי הפנים יש תפקידים פונקציונלים חשובים ובולטים יותר שיכולים להפגע עקב השימוש בו.החומצה ההיולורונית נועדה לטפל בקמטים סטטים ואיבוד נפחים בפנים.לעיתים קרובות יש צורך בשימוש ב 2 התרופות במשולב.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו