מילוי קמטים אנכיים מעל השפה העליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי קמטים אנכיים מעל השפה העליונה
    שוש
    15/11/2011

למרות שאינני מעשנת, ואני צעירה (42) יש לי קמטים די עמוקים מעל השפה העליונה. בדקתי ב"כללית אסטטיקה" ונתנו לי הצעת מחיר של מזרק אחד ב2000 שקלים אחרי הנחת כללית מושלם עם אופציה למזרק נוסף, תוך אזהרה שזה לא ימחוק לגמרי אלא רק יטשטש על ידי הגדלת השפה העליונה, ושזה יחזיק כחצי שנה. ב"פרופורציה" הציעו שני מזרקים ועיצוב השפה העליונה , הכל במחיר מבצע של כ3500 שקלים. כשגיגלתי מצאתי שהיו גם תלונות נגד פרופורציה. אני גרה בפתח תקווה. איך אדע איפה לבחור, איך למצוא את ההצעה הטובה ביותר וכמה זמן זה באמת מחזיק? האם בטיפולים חוזרים טווח ההשפעה ארוך יותר כמו בבוטוקס?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילוי קמטים אנכיים מעל השפה העליונה

ד"ר רון יניב
    16/11/2011

לשוש שלום
    קמטים אלו הם די עקשניים,מכיוון שהאזור מובילי ביותר גם בלא-מעשנות.
    נכון אמרו לך שאין אפשרות למחוק אלא לטשטש ,
    מאידך אני לא בטוח שההסבר שהבנת ממנו כאילו הטיפול הוא רק ע"י הגדלת השפה העליונה מדוייק,משום שניתן להזריק ישירות לקמטים .
    איפה לבחור -זו החלטה שתעשי בעצמך ונאה לי שאת מבררת היטב.
    מחיר מצבע הוא לא תמיד השיקול המכריע בטיפולים רפואיים.
    יש לבדוק מי הרופא ומי הגוף מאחוריו,במידה ואינו רופא פרטי.
    בעיקרון האפקט של חומצה היאלורונית נעלם תוך שנה.
    ייתכן שיפור מסויים שיורי עקב גרוי הגוף ליצר רקמת חיבור בעצמו,ברם מאידך תהליך ההתבגרות הטיבעית נמשך,כך שלא בהכרח שמשך הזמן בין הטיפולים יתארך.
    אסים באזהרה מטיפולי סיליקון שעלולים להציע לך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו