מילוי שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שפתיים
    חגית
    05/12/2011

שלום אני עשיתי מילוי שפתיים לפניי שבוע ויש לי נפיחות מעל השפה כאילו יש לי משהו מבפנים על החניכיים שזה ניראה נפוך ולא יפה השפה בסדר המילוי טוב השאלה שמטרעדה אותי שאם הנפיחות הזאת תרד תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שפתיים

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים - תגובה

ד"ר רון יניב
    06/12/2011

לחגית שלום

קיימות מספר אפשרויות לתופעה שציינת-בינהן
    שטף -דם קטן -שייספג
    חומר מילוי -יעלם עם הזמן
    או שבכלל מדובר בנגע שהיה קודם ,ולא הבחנת בו, טכעת עקב ההזרקה תשומת-ליבך מופנית אליו, או נגע אקראי שהופיע במקום לאחר ההזרקה.
    גשי לבדיקה אצל הרופא המזריק
    ואם נחוץ למרפאת רפואת - הפה (סטומטולוגיה) או פה ולסת

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים

חגית
    06/12/2011

תודה רבה שענית לי אני פניתי למי שעשה לי את זה והיא אומרת שהחומר לא יכול להגיע לאיזור הזה האם זה נכוןוהיא טוענת שזה יירד עם זמן האם ניתקלת בתופעה כזאת ואם באמת החומר לא יכול לעבור למעל השפה אשמח אם תענה לי ועוד שאלה האם שמעת על החומר ארטפילר אני עשיתי את זה בארצות הברית לוס אנגלס בתודה רבה חגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו