5 מזרקי רסטילן פרלן ואין תוצאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5 מזרקי רסטילן פרלן ואין תוצאה
    טל
    06/12/2011

שלום
    אני בת 48 ויש לי פנים רזות. התחלתי להזריק רסטילן פרלן לפני 3 חודשים וכבר הזריקו לי בפנים 5 מזרקים של רסטילן פרלן , להדגשת העצמות ובלחיים להוספת נפח.
    לצערי עדיין נראה כי אני זקוקה לעוד כמות נדיבה של מזרקים.הרופא המזריק מסר לי שהיות ויש לי עור דק לא מומלץ להשתמש בסאב קיו אלא בפרלן.
    התוצאה כרגע לא משביעת רצון.יש לי שקעים ועור נפול בצידי הסנטר.
    כמה מזרקים צריך על מנת למלא נפח פנים?
    האם אופן ההזרקה משפיעה על התוצאה?
    שילמתי כסף רב עד כה ולצערי נראה לי כי התוצאה פחות יפה מלפני ההזרקות.
    מה עושים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 5 מזרקי רסטילן פרלן ואין תוצאה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    07/12/2011

שלום טל.
    לנפילת פנים והוספת נפח בהן מומלצים המוצרים למילוי נפחים(רסטילן SUBB Q או טיוסיאל ULTIMATE או ג'ובדרם VOLUMAׂ.)הם מגיעים במזרקים גדולים יותר של 2-3 סמק' ויחסית לנפח מעט זולים יותר מפרלן וכן הן מתאימים במרקמם למטרה זו.התוצאה הסופית היא שילוב של מצד אחד מצבך לפני הטיפול ומצד שני מיומנות הרופא וכמות החומר בו הוא השתמש.לעיתים מצב הנפילה של הפנים הוא כזה שרק ניתוח להרמת פנים עוזר במצבים אלה.יש לאבחן מצבים אלה עוד לפני תחילת הטיפולים.אם את לא מרוצה מהתוצאות כדאי אולי להתיעץ עם רופא מומחה אחר ולשמוע את דעתו.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה זמן מחזיקים מעמד החומרים

רותי
    10/10/2012

ד"ר דן שלום .
    קראת שהחומרים
    רסטלין Q SUBB
    טיוסיאל ultinate
    גובדרם ווליום
    אלה החומרים המומלצים להענקת נפח . אודה לך אם תמסור לי כמה זמן הם מחזיקים
    מעמד.. ועוד שאלה קטנה האם שיטה של מיקרו דרופ גם מתאימיה לנפח ?
    תודה רבה
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה מחזיקים החומרים למילוי נפח?

ד``ר דן וינברג
    10/10/2012

שלום רותי.
    3 החומרים שהזכרת הם המותגים המובילים למילוי נפחים. אלה חומצות הילורוניות צמיגות הבאות באריזה גדולה יותר(2-3 סמק') ומשמשים למילוי נפחים.הם מחזיקים מעמד ברקמות כ 9-12 חודשים בד'כ.(אגב-השמות המדויקים הם:רסטילן SUB Q,טיוסיאל ULTIMATE ,ג'ובדרם VOLUMA).שיטת המיקרו-דרופ כנראה מתיחסת לשיטתו של פר' אורנטרייך למילוי נפחים בכמה טיפולים בסיליקון ואינה מומלצת בשל הסכנות בשימוש בחומר זה אותן פרטנו פעמים רבות בתשובותינו הקודמות.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי הרופא המזריק

טל
    10/12/2011

אורית שלום
    תוכלי לרשום לי את שם הרופא שהזריק לך?
    הבעייה שלי שיש לי עור דק מאוד ולכן המליצו לי חומרים עדינים יותר. אשמח להתייעץ עם הרופא שלך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

גלית
    10/12/2011

אז את לא ממליצה על טיפול בוטוקס? חשבתי גם לעשות עכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו