ייעוץ מקצועי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ מקצועי
    אפרת
    29/12/2011

אחרי הזרקת חומצה היאלרונית למתחת לעיניים,כאבים ותוצאה לא מוצלחת.הרופא המטפל לא מקדם את הטיפול ואומר שהכל בסדר. מעוניינת לקבל עזרה, לפתור את השאלות והכאב. פניתי לרופא אחד שאמר שלא מתקן סיבוכים שיצרו אחרים. אז מי יכול בכל זאת לעזור לי? האם לא קיים רופא שיהיה מוכן לעזור כי מי שיצר את המצב הוא רופא אחר שלא לוקח אחריות?האם זו אתיקה מקצועית לא לעזור לאדם במצוקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ מקצועי

הוספת תגובה

• טיפול בסיבוכים של רופא אחר.

ד``ר דן וינברג
    29/12/2011

שלום אפרת.
    צר לי על התוצאה הלא מספקת והסבל מהטיפול שקיבלת.צר לי עוד יותר מההתנערות מאחריות של הרופא שלך.לא תמיד אפשר לתקן הזרקה לא נכונה של חומצה היולורונית.לעיתים ניתן לטפל בדבר עי' הזרקת הילורונידאז-אנזים המפרק את החומצה ההיולורונית.הזרקתו היא לא פשוטה ומחייבת ניסיון רב של הרופא.לעיתים אין בררה וצריך לחכות עד שהחומר יתפרק עצמונית עי' הגוף ויעלם בהדרגה מהמקומות בו הוא לא רצוי או ששם הוא לא הוזרק כהלכה.יש לסיבוכים אלה גם השלכות מדיקו-לגאליות ולעיתים מוגשות תביעות משפטיות.כל אלה מרתיעות רופאים מלטפל בסיבוכים של רופאים אחרים.
    אני מאחל לך שסיבלך יעבור במהרה ולהבא תטיבי יותר לבחור את הרופא המטפל בך.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

אפרת
    31/12/2011

תודה על תשובתך,
    הייתי בטוחה שבחרתי טוב.הרופא המבצע הוא כירוג פלסטי ידוע מוכר ונחשב.
    האם יש בכל זאת רופא שיהיה מוכן לתת לפחות חוות דעת אם לא טיפול?
    חשוב לי לדעת מה קורה בגוף שלי וכמו שאמרתי כבר הרופא המטפל אינו נותן תשובות.
    חשוב לי לדעת למה חודש אחרי הזרקה כואבות לי הפנים באזור המוזרק.
    אחוות רופאים זה נפלא אבל מי ידאג למטופלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחזרי לרופא שלך שימיס לך

סיוון
    30/12/2011

יש חומר מצוין שממיס חומצה היאלורונית ששמו היאלורונידאז -לאחר ממש שניות הכל מסתדר ---תכריחי את הרופא שלך לפתור לך את הבעיה ואל תוותרי לו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת חומר מילוי

ד"ר רון יניב
    30/12/2011

כפי שכתב יפה עמיתי ד״ר ויינברג , המסת חומצה היאלורונית , אינה עניין כה פשוט ודורשת מיומנות. לעיתים נגרמת אלרגיה , לעיתים ההמסה לא נותנת את המראה המיוחל. בכל מקרה גישה מתלהמת כגון ״ תכריחי את הרופא ״ עשויה להיות דווקא בעוכרי המטופלת. ייתכן שהטיפול לא מתאים למקרה זה או שהרופא אינו מיומן בביצוע הפעולה , ולכן נמנע ממנה.
    אם
    נראה לך הגיוני להכריח רופא לעשות פעולה שהוא לא מיומן בה - זו החלטה שלך , והתוצאה תהיה ניכרת על פנייך ...

בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יהיה מאוד עצוב שרופא שעוסק

סיוון
    31/12/2011

בהזרקות לא ידע לטפל בתופעות הלוואי שעלולות לצוץ מהזרקה לא מדויקת !

מסקנה : תפסיקו ללכת לרופאים חפארים שרק אתמול התחילו להזריק או לכל מיני רופאי שיניים שהם בכלל לא רופאים ואין להם זכות לטפל לנו בקמטים או לכל מיני רופאים שרק אתמול סיימו לימודי רפואה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

אפרת
    01/01/2012

ד"ר רון יניב האם אפשר להתייעץ עימך? האם תוכל לבצע המסת החומר במידה וצריך? האם אפשר להמיס רק חלק מהחומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת חומצה היאלרונית

אפרת
    01/01/2012

תודה אורית על תגובתך.האם את מדברת מתוך נסיון? נסיון חיובי כמובן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו