מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקת בוטוקס להבעה כועסתאני29/01/2012
עשיתי היום בוטוקס
זה היה אמור להיות להבעה כועסת לאזור שבין הגבות .
זה כבר פעם שנייה שאני עושה טיפול בוטוקס לאותו אזור
בפעם הראשונה שעשיתי הזריקו לי 5 זריקות באותו אזור
והיום שזה היה בקליניקה אחרת - היא עשתה לי 3 זריקות במצח ו 2 זריקות ברכות בצד
עכשיו האם זה טריק כדי שהבוטוקס לא ישפיע ואני אחזור מהר שוב לטיפול
או שככה זה אמור להיות ?
וכן שילמתי דרך קופון באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת בוטוקס להבעה כועסת - תגובה
ד"ר רון יניב29/01/2012שלום לך
להבעה כועסת יש להזריק לאזור בין הגבות
הרקות זה לקמטי צחוק/בכי
אולי היתה אי - הבנה בינכן
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקופונים זו שרלטנות -הבוטוקס מדולל
לירן01/02/2012פי ארבע ממה שצריך להיות מדולל וכך אחרי חודש הבוטוקס כבר לא יעבוד לך, מה אתן חושבות שאפשר לקבל ב299 שקל? ביונד זה מקום מסחרי ולא מיקצועי עם רופאים שאין להם בכלל ניסיון אז מה חשבת לעצמך????????
מסקנה ;זול עולה ביוקר ואין מתנות חינם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
אני01/02/2012רק עכשיו אני מבינה את זה
את יודעת מה הכי מצחיק שאחרי שהיא עשתה לי את הזריקות
היא אומרת לי שתבואי עוד שבועיים לביקורת נוסיף לך עוד חומר
זה אמור להיות ככה??? בביקורת עושים עוד זריקה?
וכן גם בקופון הראשון שקניתי לפני חצי שנה הבוטוקס החזיק לי חודש
אני כבר לא סומכת על אף אחד בכל מה שקשור לקוסמטיקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת - תגובה
ד"ר רון יניב01/02/2012הקופונים הורידו את רמת המחירים
אבל איתם ירדה גם רמת הטיפול
כמו שאמרה ליאתי בצדק
הזול יוצא יקר ואין ארוחות חינם
רצוי לגשת למומחה בתחום
במיוחד שבסופו של דבר זהו טיפול רפואי
ולא עוד מוצר קוסמטי
בהצלחה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטוקס נורמלי ללא קופונים ושטויות
לירן02/02/2012בוטוקס ברמה גבוהה עולה אלף שקל ומעלה לאיזור אחד! !!! ואם תלכי לרופא ברמה גבוהה אז תהיי מאושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?