תופעות לוואי של בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של בוטוקס
    קרן
    21/02/2012

שלום
    האם מגרנות הם תופעות לוואי של בוטוקס?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של בוטוקס

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של בוטוקס - תגובה

ד"ר רון יניב
    21/02/2012

לחן שלום

כאבי ראש הם אחת מתופעות הלוואי האפשריות של בוטוקס.
    ברם כאבי-ראש יש להרבה אנשים מסיבות שונות ולאו דווקא נובעים מהטיפול.
    בנוסף -בוטוקס משמש גם כטיפול למיגרנות
    יש לי מטופלות שחוזרות לטיפול כדי לזכות בתופעת הלוואי של הקלה במגרנה...
    כאמור האפקט הוא אישי וייתכן שלך לא מתאים
    ע"פ חומרת כאב הראש ותגובתו לטיפול נגד מיגרנה =תחליטי כיצד להמשיך
    בהצלחה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בסיליקון

רונית
    30/01/2014

שלום רב,
    אני מתעניינת בעיבוי שפתיים בסיליקון, חשוב לי להבין בנושא ולקרוא על תופעות לוואי, כל מה שאני מוצאת זה נפיחות ויצירת גושים ונשמע לי לא ממצה, שיש עוד תופעות, אבל אני לא מוצאת חומר, אתם יכולים לעזור לי, לכוון אותי למידע, אני אמנם מעוניינת לעשות עיבוי אבל רוצה שזו תהיה החלטה מושכלת.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים בסיליקון - לא מומלץ.

ד``ר דן וינברג
    30/01/2014

שלום רונית.
    בעבר השתמשו בסיליקון נוזלי כחומר מילוי לשפתיים.להזרקה עצמה נוספה התגובה הדלקתית של השפה והתוצאה היתה לעתים קרובות מוגזמת ולעיתים אף מעווותת. בשנות ה90 פיתח הרופא האמריקני פר. אורנטרייך את השיטה של הזרקה טיפות סיליקון זעירות לשפה אחת ל 2-4 שבועות ובכך השיג את הגדלת השפה בעיקר עי' התגובה הדלקתית לסיליקון ולא עי' החומר עצמו.יתרונה של הזרקת הסיליקון היא בעיקר מחירו הזול של חומר מילוי זה והעובדה שהאפקט נמשך לשנים ארוכות.החסרונות הם לא מעטים:חוסר שליטה של הרופא על התוצאה האסתטית הסופית כי זו תלויה בעיקר בתגובת הרקמה של המטופלת.הסיליקון שהוא חמר בלתי נספג או מתפרק בגוף ויכול לגרום לגושים,גרנולומות,זיהומים מאוחרים ואף יכול לנדוד ממקום ההזרקה.אם קורה סיבוך כזה -בשל העובדה שהחומר בלתי נספג- הסיבוך הוא ממושך,עקשני וקשה מאד לטיפול ואין כמעט ריפוי ספונטני.לעיתים יש צורך להוריד את הגושים בהזרקת סטרואידים לתוכם ולעיתים אם אין בררה יש להוציא את החומר בניתוח.מכל הסיבות האלה עמיתי דר. יניב ואני ממליצים לך ולכל הגולשים שוב ושוב בפורום זה- לא להשתמש בסיליקון להגדלת השפתיים אלא בחומצה היולורונית המיועדת לשפתיים.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו