מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה הליארונית למילוי שפה עליונהדניאלה26/03/2012
שלום דר',
אתמול הזריק לי הרופא חומצה הליארונית לשפה העליונה. מזרק אחד.
כבר לפני הטיפול, כל מי שהיה במרפאה אמר לי כי אצטרך עוד מזרק ושלא יראו
כלום, כי כמעט ואין לי שפה באופן טבעי.
אני פונה אליך לגבי הנפיחות בשפה העליונה.
אני רוצה לדעת אם זה נפוח כתוצר לוואי של הזריקה, או שכך זה אמור להיראות.
האיזור הנפוח הוא האיזור שמעל השפה, מה שיוצר מרחק בין החניכיים של השיניים
הקדמיות לחלק הפנימי של השפה העליונה.
זה יוצר מעין מראה דונאל דאק.
בנוסף בשפה נראים שני שטפי דם כחלחלים קטנים.
התחושה בשפה היא קצת כאב במקומות הדקירה, קצת מעל אמצע השפה
ותחושה כללית שכאילו השפה טיפונת רדומה. (או שאני מדמיינת?)
מעין אי נוחות.
האם פנים האיזור שמעל השפה העליונה יחזור למקומו, צמוד לחניכיים?
אני לא אציין שבא לי למות ואני בלחץ היסטרי, כי הבטיחו לי מראה טבעי (הזרקתי את המינימום,
כדי לתקן את הא-סמטריה בשפתיים). ואני לא ממש יכולה לצאת ככה מהבית.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין גם כי כואב לי לשתות עם קש
דניאלה26/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה הליארונית למילוי שפה עליונה - תגובה
ד``ר דן וינברג26/03/2012שלום דניאלה.
צר לי על סיבלך.את התוצאה הסופית של ההזרקה לשפה העליונה ניתן יהיה לראות רק 4-5 ימים לאחר ההזרקה עם חלוף התופעות הראשונית של ההזרקה(נפיחות,אסימטריה לעיתים,שטפי דם,הרגשת הרדמות-תוצאה של חומר ההרדמה שיש בחלק מהתכשירים או ההרדמה שנעשת בשפתייך טרם הטיפול.יש לזכור שהחומצה ההיולורונית הוא חומר סופח מים ויש להתחשב גם בעובדה זו לפני ששופטים את התוצאה הסופית.אני בטוח שהרופא שטיפל בך הזמין אותך לביקורת כ2-3 שבועות לאחר הטיפול ואז תשפטו ביחד את תוצאות הטיפול ובמידת הצורך תקבלי טיפול נוסף לשיפור התוצאה האסתטית הסופית.אני בטוח שבסוף תהיי מרוצה ותשכחי מסיבלך הנוכחי.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר'. יש לך רעיון איך לתרץ בעבו
דניאלה26/03/2012בעבודה את הנפיחות בשפה?
(ממש לא מעוניינת לספר על ההזרקה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר'. יש לך רעיון איך לתרץ בעבו - תגובה
ד"ר רון יניב26/03/2012עקיצה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומצה היאלורונית לשפה עליונה -תגובה
ד"ר רון יניב26/03/2012לדניאלה שלום
צר לי לשמוע על מצבך.
תפיחות ורגישות וסחמני דקירה יכולים להיות יום אחרי ההזרקה.
ייתכן והכמות שהוזרקה לך היתה גדולה מדי.
רצוי שתחזרי לרופא המזריק למעקב
בברכה
ד"ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבינה מדוע הרופא שלך לא הכין
סיוון26/03/2012אותך לפני הטיפול וסיפר לך על כל התופעות לוואי שיכולות להיות !!! למה אתן הולכות לכל מיני רופאים כאלה רדודים ולא מיקצועיים ולא סבלנים .??? הרופא שעברתי אצלו מילוי שפתיים בפירוש אמר לי לפני המילוי שהשפתיים יהיו מאוד נפוחות במשך ארבעה ימים עד שבוע והן יראו לא טוב במשך שבועיים עד חודש ורק אחרי זה הן יראו טיבעי ויפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?