מילוי שקעים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שקעים מתחת לעיניים
    קרן
    01/04/2012

שלום רב, אני מעוניינת למלא את השקעים שמתחת לעיניים (השקעים אצלי כתוצאה ממבנה העיניים) ורציתי לדעת כמה דברים ברשותכם. קודם כל אני אהיה בת 26 בקרוב.האם יש בעיה עם הגיל?כלומר זה נחשב צעיר מדי? דבר שני, אני סטודנטית וכל שקל חשוב לי ולכן הפרוצדורה של לחזור כל כמה חודשים לחידוש החומר פשוט בלתי אפשרית עבורי. יש חומר שהוא בטוח לשימוש באזור העיניים ושמחזיק מעמד יותר מכמה חודשים-שנה? ודבר אחרון, העיניים שלי מעט נפולות,האם המשקל של החומר שיוזרק מתחת לעין עשוי להפיל אותה עוד יותר למטה?תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שקעים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• מילוי שקעים מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    03/04/2012

שלום קרן.
    הטיפול השקעים מתחת לעניים הוא מילוי החומצה היולורונית דלילה יחסית עם קנולה. החומצה מחזיקה במקום כשנה.אין להשתמש בחומר נספג צמיג יותר כמו רדיאס כי ישארו גושים.כמובן שהתוצאה תלויה מאד ביכולת ובניסיון של הרופא המבצע.גילך איננו מהווה בעיה לטיפול.כמו בכל התערבות עלולים להיות בעיות(שטפי דם,גושים,נפילה וכד').החומר מוזרק מתחת לגושים שיש לך מתחת לעניים לכן לא צריכה להיות "נפילנ" נוספת של העיין. לכן יש לבחור ברופא טוב ומנוסה כדי לצמצם את הסיכוי לבעיות למינימום.עלות הטיפול היא 1500-2500 שקל(תלוי בחומר המוזרק וברופא).
    חג שמח ובהצלחה
    דר. וינברג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו