רגישות לרטאוויט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לרטאוויט
    דנה
    08/04/2012

שלום רב, אני בת 30 ובצידי הפה יש לי קמטוטים שאני רוצה להעלים , ניסית משחת רטאוויט אבל נראה לי שאני רגישה אליה כי יום לאחר השימוש הלשון הצהיבה לי וחשתי תחושת יובש נוראי , בשפתיים ובכלל כאלו התייבשתי
    (פה יבש מאוד) כמה ימים , ניסיתי אחרי הפסקה של כמה ימים ושנעלמו התופעות שוב את המשחה ושוב כל התופעות חזרו, אמא שלי שהיא קוסמטיקאית ואחות טוענת שהמשחה גרמה לכך ולכן אני מפחדת להזריק חומצה היאלורונית שאם אני רגישה לויטמין A שהתופעות הנ"ל לא יחזרו בצורה קשה יותר או אפילו יגרמו לנזק בלתי הפיך...יש קשר בין החומצה לויטמין A.? מה אתה אומר בעניין? תודה רבה מראש וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לרטאוויט

הוספת תגובה

• רגישות לרטאוויט שימוש בח.היולורונית

ד``ר דן וינברג
    14/04/2012

שלום דנה.
    למרות שאינני מומחה ברפואת עור ככל הידוע לי-חומצה היולורונית היא חומר שונה לחלוטין מתכשיר ויטמין ה A שהזכרת.ידוע ששיעור רגישות היתר לחומצות אלה בהן אנו משתמשים למילוי קמטים הוא זעיר ביותר.לכן לדעתי לא צריכה להיות בעיה בשימוש בחומצה היולורונית למרות החשש לאלרגיה לתכשיר שהזכרת.אני בטוח שעם הזרקת ח. היולורונית ניתן יהיה לקבל תוצאה אסתטית טובה מאד אם היא תעשה בידיים טובות ומנוסות.כשעמיתי -דר. יניב יחזור מחופשתו הוא יוכל להתיחס עוד לשאלתך כמומחה ברפואת עור.
    בברכה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לרטאוויט - תגובה

ד"ר רון יניב
    17/04/2012

לדנה שלום

כפי שכתב עמיתי ד"ר וויינברג, אין קשר בין רגישות לרטאביט לחומצה היאלורונית.
    בהצלחה
    ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו