זריקות סיליקון בישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות סיליקון בישבן
    מורן
    16/04/2012

אני מאוד מתלבטת אם לעשות זריקות סיליקון בישבן ראיתי כמה בנות שעשו וזה נראה טוב..השאלה שלי אם זה לא יכול להיות מסוכן בעתיד ולנדוד? אני יודעת שיש חילוקי דעות בנושא הזה של הסיליקון ובגלל זה אני שואלת כי לא קיבלתי תשובה חד משמעית עדיין אם אתם יכולים לתת לי תשובות חד משמעיות אני אשמח וגם רציתי לשאול במידה ויש סיבוכים בעתיד אפשר להוציא את הסיליקון מהגוף? ואיפה יש רופאים שיודעים להוציא את סיליקון מהגוף? תודה:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות סיליקון בישבן

הוספת תגובה

• זריקות סיליקון בישבן - תגובה

ד``ר דן וינברג
    16/04/2012

שלום מורן.
    לא הייתי מציע לך להזריק סיליקון נוזלי לישבן ,לפנים ולכל מקום אחר. חומר זה איננו מקובל היום ברפואה האסתטית ויכול לגרום לבעיות בלתי הפיכות כמו גושים,זיהומים,היווצרות גרנולומות,נדידה וכד'.ידוע לי שבעיקר בברזיל לעיתים מנתחים פלסטים משתילים שתלי סיליקון מוצקים (בדומה להגדלת שדיים) בישבן כדי לנסות ולקבל "ישבן ברזילאי".על כך אני מציע לך להתיעץ עם מנתח פלסטי לו יש ניסיון בסוג זה של ניתוח.לדעתי קודם כל את צריכה לברר עם עצמך האם את באמת רוצה להכנס לסוג זה של טיפול ואולי לנסות לחטב את גופך באמצעים שמרניים יותר כמו עי' דייטה,אימון גופני מתאים לישבן וכד'.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו