מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקה לא מוצלחתהדס16/04/2012
שלום רב,
הזרקתי ג'ובדרם בשפתיים אצל רופא ממוחה לאסתטיקה וכירוג.
זה היה לפני חודש בהזרקה הראשונה ישר התנפחו לי השפתיים אבל צד אחד היה מלא יותר במשך שבועיים הסתובבתי עם אסמטריה שבעיניי לא הייתה מקצועית הגעתי שלהזרקה נוספת על מנת שהרופא יוכל לתקן את זה הזריק לי שוב בצד השני
שוב צד אחד היה לי נפוח יותר.
עכשיו אחרי כמעט חודש הנפיחות ירדה ולמעשי אין שינוי בשפה שלי (הזרקתי רק בשפה העליונה) שאלתי היא האם אני צריכה לספוג מכספי שוב הזרקה ..?
מה עושים במקרה כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה לא מוצלחת - תגובה
ד``ר דן וינברג17/04/2012שלום הדס.
צר לי על אי שביעות רצונך מתוצאות הטיפול.אולי תתיעצי עם רופא אחר האם ניתן לתקן האי-סימטריה.בכל מקרה תוך כמה חודשים החומר שהוזרק לך יספג והאסימטריה תסתדר לבסוף. לגבי התשלום זה נתון למשא ומתן בינך ובין הרופא שטיפל בך.
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת
הדס17/04/2012שלום ד"ר רן וינברג,
תודה על פנייתך ..היום שוב הייתי אצל הרופא הוא הזריק לי שוב בצד שלא נתפס
והרגשתי שהוא די מנסה להתנער ממני כי הוא אמר שמלכתחילה לא הייתה סימטריה בשפה שלי אז אמרתי לו שהוא המקצועי והוא צריך לדעת לנווט את החומר לאיפה שצריך.הוא פתח עוד מזרק בשבילי ללא עלות .(הוא השתמש רק במעט )
לידע כללי הייתי רוצה לדעת איך ומה מקובל בתהליך מסוג כזה ..האם זה תלוי בלקוח התוצאה הסופית ובמידה ואין אחדות בשפה אני צריכה לקנות עוד ..מנסיונך ..אנא עזור לי . כי בפעם הראשונה שהייתי ביעוץ אצל הרופא הוא אמר לי שצריך רק מזרק אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת - תגובה
ד``ר דן וינברג18/04/2012שלום הדס.
מטרת הטיפול היא להשיג תוצאה אסתטית טובה לשביעות רצון המטופלת.אם התוצאה לא טובה ויש להוסיף חומר נוסף על מה שסוכם הדבר נתון למשא ומתן בין המטופלת לרופא מי ישא בעלות החומר הנוסף.לפי דברייך הרופא שלך נהג איתך בהגינות ללא קשר ליחס שלו אלייך.בשלב זה הייתי נותן לשפתיים זמן של כמה שבועות לפני החלטה על פניה נוספת לרופא שלך או להתיעצות עם רופא אחר.
בתקווה לטיפולים מוצלחים יותר בעתיד
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת
הדס18/04/2012תודה דוקטור דן..
אני אמתין שבועיים למרות שאני עדיין רואה את האסמטריה בין צד ימין לשמאל
כאילו צד שמאל שלי לא מקבל חומר...במיוחד שאני מחייכת !!!ובנוסף יש לי גבשושית כי הוא הזריק לי בתוך השפה ולא בתעלה של הקו שפתיים...זה מקובל..??!!?
באופן מקצועי אם הייתי רופאה היה קשה לי לשחרר לקוח ככה כי זה הכרטיס ביקור שלי...
המון תודה אני אעדכן אותך בנמשך..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת
הדס04/05/2012אז המתנתי שבועיים ...השפתיים שלי במצבם הרגיל(לפני ההזרקה) למעט נפיחות בצד שמ בבוקר שבמהלך היום עוברת...שאלתי היא...האם הגוף שלי לא מקבל את החומר?
האם איכות החומר לא טובה? ... מה עליי לעשות לוותר על 2200 שח...
בסך הכל רציתי מילוי בצידי השפה העליונה...ואין שום זכר לכל המזרק ורבע ששמו לי שם...!!!
אני די רוצה תמורה לכספי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת - תגובה
ד``ר דן וינברג04/05/2012שלום הדס.
במקרה שלך עדיף לחכות כמה חודשים עד שכל החומר יספג ורק אז לשקול אם ומה לעשות עם השפתיים תוך אולי בחירת רופא מוצלחת יותר.באשר לכסף הדבר תלוי במשא ומתן בינך ובין הרופא שטיפל בך.מחד היו לו עלויות של חומר,עבודה,זמן שהקדיש לך והוצאות מרפאה ומאידך תוצאה סופית לא מספקת.מן ההגינות שתפגשו באיזשהו מקום באמצע.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת
הדס05/05/2012דר ..אבל לא ענית לי על השאלות האם איכות החומר לא טובה או שגופי לא מקבל את החומר ..אם יש דבר כזה..
וחוצמזה אם כל הכבוד לזמן ןלחומר של הרופא שילמתי כסף לחינם כי אין שום שינוי אז עכשיו אני צריכה לשלם שוב.....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקה לא מוצלחת - תגובה
ד``ר דן וינברג05/05/2012שלום הדס.
החומר שהוזרק לך-ג'ובדרם-נחשב לאחד מהמותגים המשובחים בשוק ויש לו אף אישור של הFDA האמריקני .כך שקשה לי להניח שגופך לא "מקבל" אותו.באשר לתשלום -כבר הבעתי את דעתי בהתיחסותי הקודמת.
דר. וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?