בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוטוקס
    יפה
    18/04/2012

לפני שניים עשר יום עברתי טיפול של הזרקת בוטוקס. אולם לא חל כל שינוי בקמטים במצח ובין העיניים האם לדעתך יש עוד תקווה להשפעה של הבוטוקס?
    אני מאוד מאוכזבת מה יכולה להיות הסיבה לאי השפעת הבוטוקס? בשלב זה אני מקווה
    עשיתי טיפול אצל רופאה מיומנת כך שיש לשלול חוסר מקצועיות.
    אבקש לקרא תגובות של מטופלות עם מקרה דומה והאם לאחר תקופה כזו היה סוף סוף שינוי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוטוקס

הוספת תגובה

• רופאה מיומנת? ???? חחחח

לירן
    19/04/2012

לא נראה לי שאצל רופאה טובה ומיקצועית קורה דבר כזה! !!!!! רופאה שמדללת את הבוטוקס יותר מידי הבוטוקס לא יעבוד אצלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי תגובה לבוטוקס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    20/04/2012

שלום יפה.
    אי תגובה לבוטוקס יכול להיות קשור לאיכות החומר המוזרק,מינון ומיקום ההזרקה והאם מדובר בקמטי הבעה או קמטי עור קבועים.בהנחה שמדובר אצלך בקמטי הבעה שאמורים כן להגיב לבוטוקס בכל מקרה אני משער שאת מוזמנת לביקורת כשבועיים לאחר הטיפול בראשון ואז במידת הצורך את צריכה לקבל תוספת חומר(ללא תשלום נוסף) כדי להשיג תוצאה טובה.במקרה ואם גם לאחר ההזרקה השניה לא תהיה תגובה הייתי מנסה את המותג השני בשוק(נניח במקרה שבפעם הראשונה טופלת בבוטוקס הייתי מנסה טיפול בדיספורט)שהוא מולקולה מעט שונה ואולי אליה תגיבי טוב יותר.יש לזכור שבספרות מתוארים מקרים נדירים של כמעט אי תגובה לבוטוקס כלל.
    אני מקווה שתהיי לבסוף שבעת רצון.
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו