רסטילן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסטילן
    ג'יין
    18/05/2012

שלום רב, אני בת 45 ומתענינת בהזרקות לרסטילן. אני סובלת מאלרגיות שונות כשאר אחד מהם הוא לחומר לדיקאין. אני יודעת שקיימת פורמולה ללא לדיקאין אך ברצוני לדעת האם ישנם עוד חומרים במרכיבים שיוכלו להזיק לאדם עם אלגריות כגון: אופטלגין, מנגו, פיסטוקים וכו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסטילן

הוספת תגובה

• רגישות יתר לרסטילן? - תגובה

ד``ר דן וינברג
    18/05/2012

שלום ג'יין.
    רסטילן הוא מוצר מעולה של חברת Q-MED השוודית ונחשב לאחר המוצרים המובילים בעולם מבין המותגים הרבים מאד של חומצה היולורונית למילוי קמטים.לאחרונה חומר זה משווק כשהוא כבר מעורב עם לידוקאין בבית החרושת כדי למנוע כאבים בהזרקתו.ניתן להשיגו ללא לידוקאין אך יש להזמין אותו כך במיוחד. לאור הרגישות שלך ללידוקאין את חייבת לוודא שאיננו מכיל לידוקאין לפני הזרקתו לפנייך כדי שלא תתפתח תגובה אלרגית לא רצויה.לחומצה היולורונית עצמה המרכיבה את הרסטילן כמעט ואין תופעות רגישות יתר כך שלמרות האלרגיה שלך למגוון אלרגנים את יכולה להיות מטופלת בו בבטחון מלא.במידה והרופא שלך לא יכול להשיג רסטילן ללא לידוקאין הוא יוכל להשתמש במותגים מובילים אחרים של חומצה היולורונית הבאים ללא לידוקאין כמו טיוסיאל,סרג'ידרם,סטילאז' וריודרם ועוד.

בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו