לידיעת כלם - משרד הבריאות אוסר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידיעת כלם - משרד הבריאות אוסר
    סיוון
    19/05/2012

על רופאי שיניים למלא קמטים או להזריק בוטוקס -כך קראתי בכתבה השבוע ואני מאוד שמחה !! כי רופאת שיניים עשתה לי נזקים בפנים עם חומר מילוי ואני מאוד שמחה שמשרד הבריאות סוף סוף התעורר !!!!
    אנשים אולי לא יודעים אבל רופא שיניים הוא לא רופא וחוץ מחלל הפה אין לו מושג קטן ברפואה !!! מכל סוג שהיא -אז אל תהיו תמימים כמו שאני הייתי ואל תלכו לרופא שיניים למלא קמטים -זהירות !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משרד הבריאות אוסר על רופאי-שיניים

ד"ר רון יניב
    19/05/2012

ל-ר שלום

תודה על תרומתך לפורום.
    צר לי כי נפגעת מטיפול רופא שיניים.
    ישנן גם חברות ביטוח מקצועיות המסרבות לבטח רופא שעוסק בתחום שאינו מומחה בו, אבל תמיד תחמצא בסוף גם חברה שתמורת סכום מסויים תבטח הכל...

אני מניח שאת מתייחסת לכך שבסוף השבוע פורסמה כתבה ב"ידיעות -אחרונות " על ד"ר מוניקה אלמן שפתחה קורס הזרקות לרופאים ממקצועות שונים על גופות "טריות" ביבוא מחו"ל.
    במסגרת הסתייגות משרד הבריאות מיבוא גופות לצורך הדרכה באסטטיקה, הובעה גם הההסתייגות מכך שרופאי- שיניים יעשו טיפולים אסטטיים.
    בנוסף כתבה רדיו "קול השלום" - גם באינטרנט - עם דיון בין פלסטיקאי לבין רופא-שיניים-- תחליטו בעצמכם ,מצ"ב קישור

http://allforpeace.org/heb/chana1752012/

רק להשכלתכם - רופא שיניים DMD - אינו רופא MD ואינו לומד רפואה !

נראה שמשרד הבריאות אינו ממלא את תפקידו בצורה האופטימאלית, אם כל רופא יכול לעסוק בכל תחום -גם אינו אינו מומחה .
    הבעייה שהציבור -לא תמיד מודע לכל האספקטים המקצועיים והולך שבי אחרי פירסומות ומחירים מוזלים ...

בברכה

ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון! רופא שיניים זה לא רופא

לירן
    01/08/2012

ואין לו זכות לטפל בפנים! !!!!!זהירות! !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו