מילוי עם שומן עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי עם שומן עצמי
    שני
    03/08/2012

שלום, רציתי לדעת האם אפשר למלא עם שומן עצמי את הקמטים שמצדי האף. אני בת 26 אבל הקמטים האלה בולטים אצלי באופן מולד. כמה זמן התוצאה אמורה להחזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי עם שומן עצמי

הוספת תגובה

• מילוי עם שומן עצמי - תגובה

ד``ר דן וינברג
    03/08/2012

שלום סופי.
    ראשית ברצוני להחמיא לך-לפי התמונה אני לא בטוח שאת זקוקה למילוי כלל את ניראית נהדר.מילוי עם שומן עצמי מומלץ לדעתי רק בעת תהליך של שאיבת שומן -אז למנתח הפלסטי יש שומן רב אותו הוא יכול לנצל למילוי במקומות אחרים. אם לא מבצעים ניתוח זה יש לזכור שאת השומן יש "לקצור" באיזשהו מקום-פצע נוסף בגוף. נכון לעכשיו השומן כחומר מילוי- הוא די קצר מועד בהשפעתו האסתטית והוא נספג לאחר חודשים מעטים. ישנם נסיונות שונים בשימוש בתאי אב של שומן כדי ששתל השומן יקלט,יקבל הספקת דם וישאר לתקופה ארוכה יותר-אך הדבר עדיין בשלבי מחקר.במידה ואת מאד רוצה למלא את הקמטים בצידי האף שמפריעים לך( ולפי התמונה אני לא בטוח שכך הוא המצב) הייתי ממליץ על מילוי בחומרי מילוי נספגים(ח. היולורונית או רדיאס)שיש להם אפקט למשך 6-12 חודשים והם בטוחים מאד עם תוצאות אסתטיות מיטביות.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו