מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי עם שומן עצמישני03/08/2012
שלום, רציתי לדעת האם אפשר למלא עם שומן עצמי את הקמטים שמצדי האף. אני בת 26 אבל הקמטים האלה בולטים אצלי באופן מולד. כמה זמן התוצאה אמורה להחזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי עם שומן עצמי - תגובה
ד``ר דן וינברג03/08/2012שלום סופי.
ראשית ברצוני להחמיא לך-לפי התמונה אני לא בטוח שאת זקוקה למילוי כלל את ניראית נהדר.מילוי עם שומן עצמי מומלץ לדעתי רק בעת תהליך של שאיבת שומן -אז למנתח הפלסטי יש שומן רב אותו הוא יכול לנצל למילוי במקומות אחרים. אם לא מבצעים ניתוח זה יש לזכור שאת השומן יש "לקצור" באיזשהו מקום-פצע נוסף בגוף. נכון לעכשיו השומן כחומר מילוי- הוא די קצר מועד בהשפעתו האסתטית והוא נספג לאחר חודשים מעטים. ישנם נסיונות שונים בשימוש בתאי אב של שומן כדי ששתל השומן יקלט,יקבל הספקת דם וישאר לתקופה ארוכה יותר-אך הדבר עדיין בשלבי מחקר.במידה ואת מאד רוצה למלא את הקמטים בצידי האף שמפריעים לך( ולפי התמונה אני לא בטוח שכך הוא המצב) הייתי ממליץ על מילוי בחומרי מילוי נספגים(ח. היולורונית או רדיאס)שיש להם אפקט למשך 6-12 חודשים והם בטוחים מאד עם תוצאות אסתטיות מיטביות.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?