מילוי קמטים עם רדיאס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי קמטים עם רדיאס
    מ
    12/08/2012

עשיתי מילוי קמטים בצידי האף והפה.כי טענו שזה חומר סמיך ויחזיר שנתיים...אפשר להגיד נעליים...אחרי 4 חודשים זה נראה כאילו לא שילמתי 5000 ש"ח.2 מזרקים.אני כבר לא אומרת שעבודה לא סימטרית עם גושים.אני שואלת למה החומר הסמיך לא עושה את עבודה?זה תלוי ברופא?במצב הפנים שלי?רזה מאוד/על הפנים.
    יש בתחום הזה אפשרות לתבוע עוגמת נפש?או להשלים עם פיזור כסף ולא לנסות דבר יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים עם רדיאס

הוספת תגובה

• אכזבה ממילוי קמטים עם רדיאס - תגובה

ד``ר דן וינברג
    13/08/2012

שלום.
    רדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט)הוא חומר מילוי נספג שונה מהחומצה ההיולורונית.בתחילה חשבו שהוא מחזיק ברקמה שנתיים אך לאחרונה התברר שהוא מחזיק כמו חומצה היולורונית סמיכה-כשנה.טכניקת העבודה עימו שונה ויש להזריקו עמוק יותר כדי להנות מאפקט ההרמה והמילוי הטובים שלו.אני נוהג גם למהול אותו במעט לידוקאין כדי לדללו מעט ולהוריד את הצריבה המורגשת לעיתים בעת הזרקתו.לא לכל הרופאים יש את הניסיון לעבוד עם חומר מילוי זה ולכן כנראה נוצרו הגושים שאת מתארת.פנים רזות הן דווקא נוחות יותר לעבודה עם רדיאס במידה ויודעים לעבוד עימו.באשר לתוצאה וההחזר הכספי איני רוצה להתיחס לכך והדבר תלוי בקשר והמומ' בינך ובין הרופא המטפל.צר לי על התוצאה הלא מספקת למרות ההוצאה הכספית הניכרת אותה הוצאת.
    בהצלחה גדולה יותר בפעם הבאה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מ
    13/08/2012

תודה על תגובתך,אז איזו סיבה להשקיע ברדיאס יקר אם זה מחזיק כמו חומצה?איפה שנה???כולו 4 חוד...ברור,תלוי עם מיעובדים...תודה שכמה חודשים.פושעת בלי רשיון.
    זה מה ששיכנע אותי שיחזיק-כאילו-שנתיים,לכן זה יקר.היה מספיק להאכיל אותה בקופון של 600 ש"ח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו