מילוי קמטים בצידי האף והפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי קמטים בצידי האף והפה
    דנה
    27/08/2012

שלום לרופא,
    הנני מעוניינית במילוי קמטים בין האף לפה (משני הצדדים).
    הוצא לי 2 חומרים ג'ובידרם או רסטילן.
    איזה חומר מועדף למילוי האיזור הנ"ל?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילוי קמטים בצידי האף והפה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    27/08/2012

שלום דניאלה.
    2 המותגים שהזכרת הם מותגים מעולים של חומצה היולרונית המתאימים מאד למילוי קמטים בפנים. לשניהם אישור של הFDA האמריקני המחמיר.בשניהם יש כבר מבית החרושת לידוקאין לאילחוש מקומי ממולא מקורית בבית החרושת.המזרקים של ג'ובדרם באים באריזות של 0.8 סמק' לעומת 1 סמק' של הרסטילן.ל 2 המותגים שורה שלמה של מוצרים ויש לבחור את המתאים ביותר.מהקו של רסטילן הייתי בוחר ברסטילן פרלן ומהקו של ג'ובדרם יש גם כן לבחור את זה עם הצמיגות המתאימה.יש גם ענין של מחיר.התיעצי עם הרופא שלך על כל הנקודות שהזכרתי ותעשי בחירה נכונה מכל הבחינות.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במה למלא קמטים בצידי האף והפה

ד``ר דן וינברג
    27/08/2012

שלום דניאלה.
    2 המותגים שהזכרת הם מותגים מעולים של חומצה היולרונית המתאימים מאד למילוי קמטים בפנים. לשניהם אישור של הFDA האמריקני המחמיר.בשניהם יש כבר לידוקאין לאילחוש מקומי הממולא מקורית בבית החרושת.המזרקים של ג'ובדרם באים באריזות של 0.8 סמק' לעומת 1 סמק' של הרסטילן.ל 2 המותגים שורה שלמה של מוצרים ויש לבחור את המתאים ביותר.מהקו של רסטילן הייתי בוחר ברסטילן פרלן ומהקו של ג'ובדרם יש גם כן לבחור את זה עם הצמיגות המתאימה.יש גם ענין של מחיר.התיעצי עם הרופא שלך על כל הנקודות שהזכרתי ותעשי בחירה נכונה מכל הבחינות.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו