מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיליקון בשפתיים - נפיחות ואדמומיות אחרי נשיכהד``ר דן וינברג01/09/2012
לפני עשר שנים הזרקתי סיליקון בשפתיים. עד לפני כמה חודשים הכל היה בסדר.
לפני מספר חודשים הבת שלי נשכה אותי בשפה העליונה. המקום התנפח ועם הזמן נוצרה מן אדמומיות (נימים) בהתחלה רק בצד אחד של השפה ולאחר מכן מסביב לכל השפה העליונה (מקום הנשיכה נשאר נפוח). רופא אמר לי ליטול אנטיביוטיקה (אוגמנטין 875) פעמיים ביום למשך עשרה ימים וזה לא עזר (נטלתי ויטמינים בזמן נטילת האנטיביוטיקה). השאלה היא האם כדאי לנסות אנטיביוטיקה אחרת, או ליטול תרופה עם סטרואידים או להזריק סטרואידים. אשמח לכל עצה בתודה מראש, מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה מאוחרת לסיליקון בשפתיים
ד``ר דן וינברג01/09/2012שלום מורן.
לצערי כנראה גם את הצטרפת ל"נפגעי הסיליקון".נראה לי שמדובר בתגובה מאוחרת לסיליקון בשפתייך. במידה ואת לא מגיבה לאנטיביוטיקה כדי חנסות למרוח משחה עם סטרואידים ואם הדבר לא יעזור וההפרעה בשפה תמשך יש לפנות למנתח פלסטי שישקול הוצאת הסילחיקון משפתייך.זוהי שוב דוגמא מדוע יש חהמנע משימוש בסיליקון למילוי שפתיים למרות הפיתוי של מחיר נמוך וטווח השפעה ארוך. עם כל זאת יש להשתמש אך ורק בחומרי מילוי נספגים-חומצה היולורונית המיועדת למילוי שפתיים.
אני מקווה שהענינים יסתדרו לבסוף
דר. וינברג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן01/09/2012אתה יכול בבקשה לתת לי את שם המשחה הכי טובה ומתאימה ואת המינון הנכון.
האם יש כדורים עם סטרואידים? האם המשחה יכולה לגרום לשפתיים להיות דקות יותר? האם יש סיכון בהזרקת סטרואידים? למקרים כאלה על איזה אנטיביוטיקה אתה ממליץ ומה המינון ? בתודה מראש מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג02/09/2012שלום מורן.
תנסי טיפול במשחה THREOLONE המכילה גם אנטיביוטיקה וגם סטרואידים.השתדלי להמנע מלקחת סטרואידים בכדורים היכולים לגרום לתופעות לוואי קשות או לזריקות.אם תהיה תגובה יתכן והמידות השפתיים שלך יפחתו מעט. אם לא תהיה תגובה פני נא למנתח פלסטי לו ניסיון בדבר לשקילת הוצאת חלק מהסיליקון משפתייך.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן02/09/2012שאלה אחרונה במקרים כאלו על איזה אנטיביוטיקה אתה ממליץ ובאיזה מינון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים - תגובה
ד``ר דן וינברג02/09/2012שלום מורן.
האוגמנטין שניתן לך היא אנטיביוטיקה מתאימה מאד למקרים אלה ואם היא לא הועילה אני בספק אם אחרת הניתנת בכדורים תועיל. נסי את הטיפול האנטיביוטי המקומי במשחה המכילה אנטיביוטיקה וסטרואידים ביחד כמו הטראולון שהצעתי לך בתשובתי הקודמת.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן04/10/2012אני אלרגית למשחה תריאולון רציתי לדעת על איזו משחה אנטיביוטית עם סטרואידים נוספת אתה ממליץ לטיפול בנפיחות ואדמומיות בשפה עקב הזרקת סיליקון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בסיבוכי סיליקון בשפתיים
ד"ר רון יניב04/10/2012למורן שלום
אני מניח שאת רגישה לרכיב האנטיביוטי בטראולון , בדומה לרגישות לסינטומיצין.
תחליף אפשרי הוא קרם אפלומיצין שבו תכשיר אנטיביוטי שונה.
מועדים לשימחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן24/12/2013גם משחת אפלומיצין לא עזרה לי וכרגע יש לי נפיחות בשפה העליונה בצד ימין, רציתי לדעת אם מותר וכדאי למרוח משחת דרמקומבין על שפתיים עם סיליקון , ואם יש לך עוד משחה או טיפול שאתה ממליץ עליו (ניתוח לא בא בחשבון ) ושאלה נוספת היא האם הזרקת מעט סטרואידים יכולה לגרום לנזק. בתודה מראש (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון בשפתיים
מורן16/01/2014????? לתשובתכם אודה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בסיבוכים מסיליקון בשפתיים
ד"ר רון יניב16/01/2014למורן שלום
יהיה זה בלתי מקצועי להמליץ לך על טיפול ספציפי לסיבוך מהזרקת סיליקון באינטרנט.
תחזרי בבקשה לרופא שהזריק לך , או לפלסטיקאי מומחה לצורך המשך בדיקה וטיפול.
לא נוכל לסייע בכך יותרבפורום .
בהצלחה
ד״ר יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?