הזרקת בוטוקס במצח ובין הגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת בוטוקס במצח ובין הגבות
    מיכל
    22/10/2012

שלום רב,הייתי אצל ד"ר יונתן וייס עשיתי הזרקת בוטוס בין הגבות ובמצח...העפעפיים שלי ממש ירדו..וצורתם של העיניים שלי לאגילב מן הסתם כעבור יומיים הלכתי אליו לביקורת ובואאמר שזה קורה לכעשרה אחוז ואני נכללת בינהם וכניראה שזה יסתדר..וגם בצד שמאלשל העיין הגבה התרוממה ןנמתחה כלפיי מעלה והוא אמר שאחריי שבועיים אם לא יסתדר הוא יוצא לי קצת בוטוקס האם זה נורמלי?האם אפשר להוציא בוטוקס?אשמח לקבל תשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות בהזרקת בוטוקס במצח

ד``ר דן וינברג
    22/10/2012

שלום מיכל.
    לעיתים יש אכן צניחה של הגבות .במקרים אלה אין הרבה מה לעשות אלא לחכות שהשפעת הבוטוקס תחלוף חלקית והדבר מסתדר. אם יש לך צניחה אמיתית של העפעפיים ולא רק של הגבות- יתכן ומעט בוטוקס זלג לעפעף ווהרפיית השריר שלו גורמת לצניחתו. גם נגד תופעה זו אין הרבה מה לעשות מלבד לחכות.לגבי הרמה לא רצויה של צד הגבה(תופעת מפיסטו) ניתן לטפל בה בתוספת מעט בוטוקס בצד המצח עי' רופא מנוסה.ככל הידוע לי אין אפשרות "להוציא" בוטוקס או לסתור אותו בתרופה אחרת ויש לחכות בסבלנות עד שהשפעתו תחלוף לפחות חלקית.בפעמים הבאות יש להקפיד שהזרקת הבוטוקס אצלך תהיה עי' רופא מנוסה בנקודות גבוהות יותר לייד קו השיער כדי למנוע את התופעות הלא רצויות שקרו לך הפעם.עם כל עגמת הנפש התופעות תחלופנה ויש להתאזר בהרבה עצבים וסבלנות.
    בהצלחה בפעם הבאה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    22/10/2012

תודה רבה על תשובתך המהירה..ואכן מקווה שיסתדר בקרוב יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו