עלויות של בוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלויות של בוטוקס
    טלי
    28/10/2012

כמה עולה אזור אחד שלי בוטוקס,וכמה עולה מזרק אחד של רסיטל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלויות של בוטוקס

הוספת תגובה

• עלויות בוטוקס ומזרק רסטילן - תגובה

ד``ר דן וינברג
    28/10/2012

שלום טלי.
    העלות המקובלת בשוק לאיזור בוטוקס היא 500-1000 שקל לאיזור.לעיתים ישנם מבצעים מיוחדים או הנחות במסגרת קניית תלושי הנחה באתרי הקנייה החברתית שהעלות נמוכה יותר.יש לשים לב מי הרופא ו\או המירפאה שעושה את המבצע וכן שלעיתים המבצע הוא לאיזור אחד בעוד למטופל נדרשים איזורים נוספים הנמכרים במחיר מלא.יש תמיד להעדיף ניסיון,ידע ומוניטין מוכח על מחיר זול כי מדובר בטיפול נראה בפנים.
    טיפול במזרק רסטילן עולה 1500-2500 שקל למזרק אחד של 1 סמק'.גם כאן לעיתים קרובות נדרשים יותר ממזרק אחד כדי לקבל תוצאה אסטתית טובה.הרסטילן הוא מוצר מעולה אך יקר מאד. ניתן לקבל מותגים אחרים של חומצה היולורונית במחיר זול יותר עם אותה איכות(טיוסיאל,סטילאז',ג'ובדרם ווריודרם ועוד).
    אני מקווה שעזרתי לך מעט
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר

יפעת
    29/10/2012

אני לא יודעת כמה זה עולה אם את רוצה להתייעץ אני מכיר ד"ר טוב בתחום, דר ווידר או צחי וידר משהו כזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו