מה המחיר לטיפול בוטוקס להזעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה המחיר לטיפול בוטוקס להזעה
    יוני
    12/11/2012

רציתי לדעת מה המחיר של טיפול בבוטוקס להזעת יתר בבית השחי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה המחיר לטיפול בוטוקס להזעה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    12/11/2012

שלום יוני.
    הטיפול בבוטוקס להזעת יתר הוא יעיל מאד,בטוח מאד ונשאר אפקטיבי בדרך כלל למשך בין 6-12 חודשים.כמות הבוטוקס הדרושה לטיפול בהזעת יתר גדולה בהרבה מהכמות הדרושה לטיפול בקמטים בפנים ומכאן מחירו הגבוה יותר של הטיפול.מקובל לטפל בהזעת יתר בבוטוקס ב 3 איזורים עיקריים:מצח,בתי השחי וכפות הידיים.המחירים נובעים ישירות מכמות הבוטוקס הדרושה לכל אחד מאיזורים אלה.המחירים המקובלים הם:למצח 2000-3000 שקל.לבתי השחי 3000-4500 שקל וכפות הידיים 3500-5000 שקל.חשוב שתפנה לרופא לו ניסיון רב בטיפולים אלה השונים מטיפולי הבוטוקס הרגילים כדי להשיג תוצאה מיטבית.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחירים שונים

יפעת
    27/11/2012

היי יוני
    לפני שנתיים עשיתי בוטוקס והמחיר היה קצת פחות מ3,000 אבל חברים שלי אמרו שהמחיר עלה מאז. אני הייתי במרפאת או אר והייתי מאוד מרוצה.כדאי שתבדוק בכמה מרפאות ותלך על הכי טובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תלך אליהם -לא הייתי מרוצה בכלל !

סיוון
    28/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו