מילוי שקעים לא מוצלח מתחת לעינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שקעים לא מוצלח מתחת לעינים
    דורית
    29/11/2012

לפני 12 יום עשיתי מילוי לשקעים מתחת לעיניים. ההזרקה נעשתה עם מחט ולא מיקרו קנולה ובנוסף הרופא הזריק לי מתחת לשקעים ולא בתוכם!!!? וזה היה חצי טיפול. אני צריכה לבוא לטיפול משלים ותיקונים שבועיים מהטיפול הראשוני.כמובן שהשקעים והכהות נשארו אותו הדבר בגלל מיקום ההזרקות. אבל, מה שכן קיבלתי מההזרקה המיותרת, זה נפיחות בעין שמאל מתחת להזרקה וטיפה של נפיחות בעין ימין וזה כבר 11 ימים!! מפחדת שהנפיחות תשאר גם שאגיע אליו שוב עוד 3 ימים כי זה לא משתנה. האם הפתרון להורדת נפיחות זה המסת החומר כי משחה לא עזרה לי. וכמה זמן אחרי המסה אפשר לעשות שוב מילוי? האם יותר נכון למלא שקעים/כהות במיקרו קנולה זעירה ואת ההזרקה לעשות בתוך השקעים, לתוצאה אפקטיבית והאם זה היה מונע מלכתחילה את הנפיחות המטרידה מאוד?! לא יודעת אם כדאי לי להמשיך אצלו.. שלא יעשה לי נזק נוסף...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילוי שקעים לא מוצלח מתחת לעינים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    29/11/2012

שלום דורית.
    מילוי שקעים מתחת לעניים נעשה בד'כ בח. היולורונית עדינה בהזרקה עם קנולה קטנה. ניתן לעשות זאת גם בהזרקת עם מחט אך הסיכוי לשטפי דם עולה.העור במקום זה הוא דק ועדין מאד וכן יש שם עושר של כלי דם לכן הפעולה דורשת מיומנות וניסיון רב של הרופא.קשה לי להבין בדיוק את מצבך למרות התאור המפורט.יש לזכור שמתחת לעניים נוצרת לעיתים קרובות בצקת לאחר הפעולה של העור שחולפת יותר לאט מאשר מקומות אחרים בפנים.משחה מזרזת לעיתים את העלמות בצקת זו אך לא מזרזת את ספיגת החומצה ההיולורונית.אני מציע שאולי תחכי יותר מהשבועיים במקובלים עד הביקורת ותחזרי לרופא שלך לאחר כחודש.המסת הומצה ההיולורונית נעשה עי' זריקות היולורונידאז לתוכה ובמיקום זה הדבר לא פשוט ולא כלכך מומלץ.המלצתי היא שתחכי עוד ואז תחליטי מה לעשות.
    בהצלחה
    דר. וינבר דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו