מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קמטרינת04/12/2012
הי ד"ר
אני בחורה צעירה בת 26 ומוטרדת מאוד מקמט שנוצר לי מתחת לעין והוא בולט בעת חיוך...נוצר לי קמט גם מתחת לעין השניה אך הוא מעט גבוה יותר כך שפחות מפריע לי...
האם ניתן להעלים את הקמט שנוצר ..הוא מקנה לי מראה אחר ומבגר וגם לא בעת חיוך אני עדיין רואה את הקמט-מעין קו בעור
מדוע זה קרהבגילי ?אני שמרתי על עורי היטב מהשמש ולא מעשנת
והאם ניתן להעלים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמט מתחת לעין בבחורה צעירה - תגובה
ד``ר דן וינברג04/12/2012שלום רינת.
מתאורך מעט קשה לי לתאר את הקמט -אולי היה כדאי לצרף תמונה של ענייך עם הקמט (שלא תהיה אפשרות לזהותך).ניתן לטפל בקמטים כאלה או עי' מילוים בחומצה היולורונית דלילה בעזרת קנולה עדינה, או עי' סידרת טיפולים במזוטראפיה בכל האיזור כדי "להצעיר "את העור באיזור.אם הקמט הוא מתחת אך בצד העין ניתן לטפל בו גם בבוטוקס. הסיבות להופעת הקמט יכולות מסיבות שונות:סיבה גנטית ומבנית או שינוי במשקלך ולכן ירידה בכמות השומן והלחות בעור פנייך,או נזקי שמש או אחרות.את מציינת שהקמט מופיע רק בעת חיוך-ראשית לעתים קרובות זה יפה ושנית הדבר יכול לנבוע מכיווץ העור עי' שרירי ההבעה של הפנים ואז לעתים לא ניתן לעשות הרבה בקשר לכך.אם הדבר בכל זאת מאד מפריע לך תפני לרופא מנוסה ואמין ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך למרות גילך הצעיר.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמט מתחת לעין
רינת05/12/2012צילמתי את הקמט שמפריע לי - בצילום זאת אותה העין ומפריע לי הקמט מתחתיה ולא בצידה
יש את הקמט גם בעין השניה אך בגלל שהוא ממוקם גבוה יותר אז גם הוא פחות מפריע לי...
הקמט הזה נוצר בשנה וחצי האחרון ונראה כאילו הולך ומעמיק... ואני רואה שאצל חברותיי בגילי ואף מבוגרות יותר העור מתחת לעין הוא דיי חלק ואין תופעות כאלה
בוטוקס לגילי נראה לי מוגזם
לאחר שראית את הכיוון ,מה היית ממליץ לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
רינת05/12/2012הקמט בתמונה הוא בעת חיוך
וללא חיוך הוא עדיין נראה כחריץ בעור אך לא משמעותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה - תגובה
ד``ר דן וינברג06/12/2012שלום רינת.
ניראה לי שניתן למלאו בח.היולורונית דלילה עם קנולה כפי שכתבתי בתשובתי המפורטת.השאלה היא האם את באמת צריכה את זה כרגע.
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?