קמט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמט
    רינת
    04/12/2012

הי ד"ר
    אני בחורה צעירה בת 26 ומוטרדת מאוד מקמט שנוצר לי מתחת לעין והוא בולט בעת חיוך...נוצר לי קמט גם מתחת לעין השניה אך הוא מעט גבוה יותר כך שפחות מפריע לי...
    האם ניתן להעלים את הקמט שנוצר ..הוא מקנה לי מראה אחר ומבגר וגם לא בעת חיוך אני עדיין רואה את הקמט-מעין קו בעור
    מדוע זה קרהבגילי ?אני שמרתי על עורי היטב מהשמש ולא מעשנת
    והאם ניתן להעלים אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמט

הוספת תגובה

• קמט מתחת לעין בבחורה צעירה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    04/12/2012

שלום רינת.
    מתאורך מעט קשה לי לתאר את הקמט -אולי היה כדאי לצרף תמונה של ענייך עם הקמט (שלא תהיה אפשרות לזהותך).ניתן לטפל בקמטים כאלה או עי' מילוים בחומצה היולורונית דלילה בעזרת קנולה עדינה, או עי' סידרת טיפולים במזוטראפיה בכל האיזור כדי "להצעיר "את העור באיזור.אם הקמט הוא מתחת אך בצד העין ניתן לטפל בו גם בבוטוקס. הסיבות להופעת הקמט יכולות מסיבות שונות:סיבה גנטית ומבנית או שינוי במשקלך ולכן ירידה בכמות השומן והלחות בעור פנייך,או נזקי שמש או אחרות.את מציינת שהקמט מופיע רק בעת חיוך-ראשית לעתים קרובות זה יפה ושנית הדבר יכול לנבוע מכיווץ העור עי' שרירי ההבעה של הפנים ואז לעתים לא ניתן לעשות הרבה בקשר לכך.אם הדבר בכל זאת מאד מפריע לך תפני לרופא מנוסה ואמין ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לך למרות גילך הצעיר.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמט מתחת לעין

רינת
    05/12/2012

צילמתי את הקמט שמפריע לי - בצילום זאת אותה העין ומפריע לי הקמט מתחתיה ולא בצידה

יש את הקמט גם בעין השניה אך בגלל שהוא ממוקם גבוה יותר אז גם הוא פחות מפריע לי...

הקמט הזה נוצר בשנה וחצי האחרון ונראה כאילו הולך ומעמיק... ואני רואה שאצל חברותיי בגילי ואף מבוגרות יותר העור מתחת לעין הוא דיי חלק ואין תופעות כאלה

בוטוקס לגילי נראה לי מוגזם

לאחר שראית את הכיוון ,מה היית ממליץ לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

רינת
    05/12/2012

הקמט בתמונה הוא בעת חיוך

וללא חיוך הוא עדיין נראה כחריץ בעור אך לא משמעותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    06/12/2012

שלום רינת.
    ניראה לי שניתן למלאו בח.היולורונית דלילה עם קנולה כפי שכתבתי בתשובתי המפורטת.השאלה היא האם את באמת צריכה את זה כרגע.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו