מילוי שפתיים חומצה הילארונית-מיותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שפתיים חומצה הילארונית-מיותר
    רוית
    13/01/2013

מילאתי שפתיים בחומצה הילארונית אצל ד"ר אודי בר בת"א, לקחו לי מלא כסף.
    מהתחלה בקושי הרגשתי משהו, טיפה נפיחות, חוץ ממני אף אחד לא שם לב.
    אחרי שבוע - פשוט כלום, הכל חזר למה שהיה לי. גם אני לא מרגישה שינוי.
    חבל על הכסף, ממש מיותר, אני ממש לא מרוצה, לא ממליצה בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני דווקא

רענן
    13/01/2013

עשיתי ואני מאוד מרוצה. עשיתי בפרופרוציה והשתמשו בחומר מעולה ועשו עבודה מדוייקת. חבל לשמוע עלייך:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכזבה ממילוי שפתיים בח. היולארונית

ד``ר דן וינברג
    14/01/2013

שלום רוית.
    למרות האכזבה הבאה לידי ביטוי במכתבך-הטיפול המומלץ למילוי ועיצוב שפתיים הוא בכל זאת מילוין ועיצובן בחומצה היולורונית המיועדת ספציפית לשפתיים(כמו רסטילן פרלן,טיוסיאל קיס,ווריודרם ליפס ומדיום וכד').כאשר הטיפול נעשה בחומר הנכון,בטכניקה הנכונה,במינון הנכון ועי' רופא מנוסה ומיומן סיכויי ההצלחה גבוהים מאד(כפי שמשתקף משביעות רצונה של מורן שענתה לך ועשתה את אותו הטיפול לשביעות רצונה).צר לי על כך שהטיפול שקיבלת לא נתן לך תוצאות טובות כפי שציפית אך דעי לך שזהו הטיפול הנכון . אני בטוח שכאשר תחליטי בכל זאת לחזור עליו ותעשי אותו אצל הרופא המתאים ועם החומר המתאים התוצאה תהיה אחרת-ולטובה.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו