בבקשה חייבת חוות דעת נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה חייבת חוות דעת נוספת
    שני
    10/02/2013

רשמתי פה בפורום לפני כמה ימים אבל עד שיגיע התור שלי אני ממש רוצה לשמוע מה אתם המומחים אומרים.

כזכור,עשיתי לפני ארבעה ימים מילוי עם רסטילן לאחר ניתוח אף שהותיר שקעים ומה שממש מוזר זה שנהיה לי פתאום גבנון שלא היה לי קודם. זה הגיוני?
    האם החומר הזה נודד בגוף?
    ממש חשוב לי לדעת אם ניתן להמיס את החומר ואם כאשר ממיסים את החומר המצב חוזר לקדמותו? אני פשוט כמה ימים אחרי המילוי ולא נראה לי שהתוצאה הולכת להשתנות הרבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה חייבת חוות דעת נוספת - תגובה

ד``ר דן וינברג
    10/02/2013

שלום שני.
    אני לגמרי מסכים עם תשובותיו של עמיתי דר. יניב מתאריך 2013\2\7.הייתי ממליץ לך לחכות שבועיים מאז נעשה הטיפול. אז לגשת לרופא שטיפל בך לצורך ביקורת ואולי אפשרות ל TOUCH-UP עם שארית החומר שנשאר להשגת תוצאה טובה יותר. אם לאחר כמה שבועות התוצאה לא תספק אותך ניתן "להמיס" הרסטילן עי' הזרקת אנזים ההילורונידאז או לפנות לרופא אחר שיבדוק אותך ויראה האם ומה ניתן לעשות.אנא חכי בסבלנות ואני מקווה לבסוף להשגת תוצאה טובה.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו