מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עשיתי מילוי אצל אנה שורץ- רמאיתשימרית13/02/2013
עשיתי לפני חודש מילוי ועיצוב שפתיים
היה נפוח מאוד במשך יומיים
והיה לי שפתיים של ברווז במשך שבועים וחצי
ואז אחרי חודש כמעט הכל נעלם
באתי לעשות תיקונים אחרי חודש
בחיי היא הזריקה לי מים אן אפילו אוויר
היה לי נפוח יומיים
והכל חזר לקדמותו
מה קורה פה??
למישהי זה עוד קרה?
שילמתי רגיל בלי קופונים
וגם דפקו אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה נכונה של רופא לטיפול
ד``ר דן וינברג13/02/2013שלום תמרה.
צר לי על עוגמת הנפש שלך.אני ועמיתי דר. יניב איננו נוהגים לחוות דעה על רופא זה או אחר וכך ננהג גם הפעם. לצערי אין עדיין היום בארץ התמחות רשמית ברפואה אסתטית מטעם המועצה המדעית של ההסתדרות הרפואית כך שכל רופא יכול להכריז על עצמו כמומחה כזה.עצתי לך ולכל הגולשים בפורום-היא להקפיד מאד בבחירת הרופא המטפל ולא ללכת אחרי המחיר הזול.עלייך לבחור רופא רציני עם ניסיון רב והחבר באיגודים הישראלים לרפואה אסתטית ואז אני בטוח שהתוצאה של הטיפולים תהיה טובה לשביעות רצונך.
בברכה
דר. ונברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה שורץ
שימרית13/02/2013תודה רבה לך על התגובה
אך המחיר אינו זול
פעם הבאה אני אבדוק יותר לעומק
חבל שיש כאלו רופאים בשוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קוראים לחומר שהזריקה לך ?
סיוון13/02/2013תבררי איך קוראים לחומר שהזריקה לך ?? וכמה עלה לך מזרק אצלה ???איזו כמות הזריקה לך ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלות למזרק אצל אנה שוורץ
שימרית13/02/2013עלה לי 1300 ש״ח למזרק 1cc
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1300 למזרק זה זול מאוד עד לחשוד !
סיוון16/02/2013וחבל שאנשים לא מבקשים לראות את המזרק שהרופא מוציא מהקופסא והוא חדש ומלא וחשוב מה שם החומר ולברר האם יש לו אישור של משרד הבריאות ??? האם הוא ותיק בעולם ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזהרו מידייה של אנה שורץ
מרינה01/04/2013הזהרו מידייה של אנה שורץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עשיתי אצלה - והתאכזבתי קשות
אורלי23/05/2013השקעתי כסף לא מבוטל ומיותר לציין שהתוצאות זוועות !
מאכזב וכואב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזון לפנים
ורדה25/06/2013שמעתי על טפול בהזרקת אוזון לדם להצערה.
יש סכונים? יש הצלחה ? מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזון לפנים - תגובה
ד``ר דן וינברג25/06/2013שלום וורדה. לי אישית אין ניסיון בטיפול באוזון כטיפול אסתטי ובכלל.אך מהשתתפות בכנסים וקריאת הספרות הטיפול באוזון רפואי בעולם האסטטיקה תופס מקום נכבד . יותר ויותר מטופלות מאמצות שיטה טבעית זו לטיפול בקמטים , הצערת העור ושיקומו.
הזרקות תת עוריות של גז אוזון ואו של מים מעושרים באוזון בריכוז המתאים גורמים לעור חידוש קולגן ואלסטין השמדת רדיקלים חופשיים ומילוי הקמטים . השיטה הטבעית לחידוש העור , הבראתו ומיצוקו הינה ארוכת טווח בשונה משיטות אחרות.
סידרת הטיפולים והפרוטוקול נקבעים לפי מצב העור של המטופלת . הטיפולים באוזון רפואי אינם יעלים במייקרים של עור רפוי ומקומט במיוחד.
כדאי שתפני לרופא לו ניסיון רב בטיפול יחודי זה והתיעצי עימו.
בהצלחה
דר. וינברג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד לא מברר על הרופא לפני
רובי14/08/2013הטיפול????
רוב הרופאים המזריקים הם תת רמה ואתם לא מבררים לפני שאתם הולכים לטיפול הזרקות !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?