טיפול בוטוקס מתנת יומולדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בוטוקס מתנת יומולדת
    יפעת
    27/03/2013

לאמא שלי יש יומולדת עוד מעט (היא לא מוכנה לגלות איזה חחח) ואנחנו רוצים לפנק אותה במשהו שהיא תהנה ממנו ותזכור לשנים הבאות. חשבנו על טיפול בוטוקס כי היא מדברת על זה לפעמים ונראה לי שזה ישמח אותה מאוד.
    מה אתם אומרים? תוכלו לתת גם המלצות למקומות טובים?

תודה וחג שמח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בבוטוקס מתנת יומולדת?רעיון!

ד``ר דן וינברג
    27/03/2013

שלום סיגל.
    כל הכבוד על המתנה המקורית והנהדרת שאתן רוצות לתת לאימכן.ברצוני להזכירך שהטיפול בבוטוקס מחזיק רק 3-6 חודשים(בהקשר לכך שכתבת שהאמא תזכור את מתנתכם שנים).ניתן גם "לפנקה" בטיפול במילוי קמטים בחלק התחתון של הפנים באמצעות חומרי מילוי נספגים(ח. היולורונית או רדיאס)- טיפול שמחזיק כשנה. בכל מקרה היא צריכה להפגש עי' רופא מנוסה- מומחה לרפואה אסתטית ולודא שבריאותית ואסתטית היא מתאימה לטיפולים אלה וזאת כדי שהתוצאה תהיה משביעת רצון.
    מזל טוב לאם וחג שמח
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון מצוין!

יפעת
    28/03/2013

אם זה מה שהיא רוצה למה לא? כמובן חשוב להתייעץ לפני שעושים ולבחור מירפאה איכותית עם צוות מקצועי. אני ממליצה על מרפאה מקצועית ובמיוחד על רופא מומחה . עשיתי טיפול למילוי קמטים ויצאתי כמו חדשה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון מצוין! - תגובה

ד"ר רון יניב
    28/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו