תיקון אף עם חומר מילוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון אף עם חומר מילוי
    אופירה
    01/05/2013

הייתי בייעוץ אצל דר שם טוב בשביל תיקון האף עם חומר מילוי.יש לי שקעים בצידי האף למטה בעקבות ניתוח לפני הרבה שנים.לפי מה שאמרו לי וגם מפורסם באתר שלו באינטרנט מקובל להזריק רדיאס,ולכן הופתעתי שהו אמר לי שבאזור שאני רוצה לתקן ובגלל העור הדק אי אפשר להזריק רדיאס והוא מציע להזריק חומר אחר שמחזיק רק שנה ולא שנתיים כמו רדיאס.
    אני סומכת על דר שם טוב וגם ראיתי בתעודות שהוא חבר באיגוד שלכם ובכל זאת אני מאוזבת ורוצה לשאול אם בכל זאת אפשר רדיאס כדי לא לחזור עוד שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון אף עם חומר מילוי

הוספת תגובה

• תיקון אף עם חומר מילוי - תגובה

ד``ר דן וינברג
    01/05/2013

שלום אופירה.
    האף הוא איבר יחודי בזה שבחלקים גדולים ממנו הוא בנוי בעיקר מעצם וסחוס כשהעור "מתוח "עליהם ללא רקמה "מרפדת" כמו במקומות אחרים. מכאן שתקון עיוותים שונים באף דורש הזרקת כמות קטנה מאד של חומר ומיומנות רבה מאד של הרופא. הרדיאס הוא חומר מילוי מעולה לצורך זה אך הוא צמיג מאד ולכן ישנם מקומות באף שרק חומר "גמיש "ודליל יותר מממנו כמו ח. היולורונית יוכל לעשות את העבודה כדי להשיג תוצאה אסתטית מיטבית.כנראה שזה המקרה אצלך. (כל זה בהסתיגות כי לא בדקתי אותך בעצמי).אם את סומכת על הרופא שלך תבטחי בו ותאמיני לאבחנתו ותעשי את התקון באף עם החומר שהומלץ לך עליו על ידו.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו