גוש בשפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשפתיים
    עדי
    05/05/2013

היי יש לי שאלה,
    לפני כחודש פלוס..ניגשתי למילוי שפתיים בסליקון
    מה שקרה הוא שנשאר לי גוש פנימי בשפה התחתונה שמציק לי מאוד
    אז ניגשתי אליו והוא הזריק לי חומר ממיס
    ההזרקה לא עזרה ולא רק זה עכשיו כואב לי בגוש והוא גדל.

אני לא רוצה ללכת אליו שוב.
    מה אפשר לעשות????? נגזר עלי לחיות עם זה?? ( לא רוצה ניתוח)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשפתיים

הוספת תגובה

• גוש בשפתיים מסיליקון - תגובה

ד``ר דן וינברג
    05/05/2013

שלום עדי.
    למרות המלצותינו החוזרות ונישנות שלא לבצע טיפולים בסיליקון בכלל ועיבוי שפתיים בסיליקון בפרט למרות הפיתוי של המחיר הזול יחסית וזמן ההשפעה הארוך לצערי התפתית ועשית טיפול לעיבוי השפתיים בסיליקון. הגוש שיש לך בשפה הוא כנראה שילוב של סיליקון שהוא חומר בלתי נספג ותגובת הגוף לחומר זר זה היוצרת סביבו גרנולומה דלקתית המתבטאת בגוש הרגיש בשפתייך.כנראה שנעשה עי' הרופא שלך נסיון להזריק למקום תרופה סטרואידית כדי להפחית את התגובה הדלקתית אך היא לבטח לא "תמוסס" את החומר כפי שנאמר לך.לצערי אינני אופטימי והגוש יוותר בשפתייך בגודל זה או אחר ולא יעלם. החומר יכול גם "לנדוד" למיקום אחר או יכול לעורר שוב תגובה דלקתית המתבטאת בגוש רגיש שיכול לגדול במקום.אם המצב יהיה בלתי נסבל מבחינתך או מבחינה אסתטית או מבחינית הרגישות במקום תצטרכי לפנות לכירורג פלסטי המנוסה בבעיות מסוג זה שיוציא בניתוח קטן את הסיליקון משפתייך.
    מקווה בכל זאת לטוב
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו