מצמוצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצמוצים
    קים
    22/07/2013

שלום. אני בת 30 מרכיבה עדשות מגע הן נוחות לי מאוד ואני לא חשה בהן בכל זאת בשנתים האחרונות אני ממצמצת המון והדבר גרם לקמטוטים . האם ניתן להזריק בוטוקס על מנת למנוע את המצמוצים..והאם מותר ולא תהיה בעיה עם עדשות המגע. נ.ב הייתי אצל 3 רופאים מומחים לעיניים שלא מצאו בעיה בעין ולא נתנו פתרון למצמוצים. ואם הם ימשיכו יהיו לי מלא קמטים. בבקשה אולי תמצא לי פתרון..אולי גם חומצה היאלרונית תעזור..תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצמוצים

הוספת תגובה

• בוטוקס למצמוצים? לא!- תגובה

ד``ר דן וינברג
    23/07/2013

שלום קים.
    אין להזריק בשום אופן בוטוקס להפסקת המיצמוצים!!ניסיון להזרקת בוטוקס לעפעפיים להפסקת המצמוצים תגרום לצניחתם וחוסר פעולתם בניגוב וליחוח קרנית העין-הפרעה קשה בהרבה מהמצמוצים.הדבר יכול להמשך עד 6 חודשים!.
    ניתן להזריק בוטוקס לטיפול בקמטי "רגלי העורב" בצידי העניים. בקמטוטים שמתחת לעניים ניתן לטפל בחומצה היולורונית דלילה ו\או בסידרת טיפולים במזוטוראפיה.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קים
    25/07/2013

תודה רבה לא אזריק בוטוקס.אתה מתעסק עם חומצה היאלורונית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    25/07/2013

שוב שלום קים.
    עמיתי ואני איננו נוהגים לפרסם עצמינו בפורום זה וכך אנהג גם הפעם. בכללית כל רופא העוסק ברפואה אסתטית משתמש גם בחומצה היולורונית-שהיא חומר המילוי העיקרי לטיפול בקמטים ולעיצוב הפנים.
    בברכה
    דר. וינברג דן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו