מילוי שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי שפתיים
    אנה
    24/07/2013

שלום,
    לאחר שעברתי 3 טיפולים של מילוי שפתיים בחומר נספג (חומצה היאלורונית) - ואהבתי את ההרגשה שלי עם שפתיים מלאות.. החלטתי ללכת על מילוי קבוע - סיליקון רפואי.

כשהגעתי ביום של המילוי הקבוע, הרופא הושיב אותי לשיחה וסיפר לי על הסיליקון הרפואי מעט.
    הסביר לי כי יש סיכוי של 1 ל1000 שיהיו גושים, נפיחויות ולא יהיה ניתן לשחזר את השפתיים המקוריות מאחר ואי אפשר להוציא את הסיליקון.
    ברוב טיפשותי, בגלל שבאתי לשם במחשבה שאני עושה את זה.. וזכרתי את ההרגשה שהייתה לי עם החומר מילוי הזמני.. כל כך רציתי לבצע את זה, שפשוט הלכתי על זה.
    תוך כדי הטיפול, בכיתי... גם מהכאב הקל.. אבל בעיקר כי כבר הייתי במהלך הטיפול, וידעתי שאין דרך חזרה מהמידע שקיבלתי לפני כמה דקות.
    ברור לי ש1 ל1000 זה אולי הרבה כשמדובר בהגרלה של פרס כלשהוא.. אבל כשזה נוגע לעיוות המראה שלי, זה סיכוי לא קטן יחסית שאני נאלצת להתמודד איתו יום יום.
    מאז המילוי שביצעתי, אני בוכה הרבה מאחר ואני מפחדת נורא שיקרה משהו..
    הוא גם ציין כי זה עלול להופיע בכל שלב בחיים.. גם אחרי 20 שנה.
    ככה שאני מרגישה שהחיים שלי הם די "רולטה רוסית"..

האם אחרי המילוי הראשון שלי בסיליקון, אני "מחוייבת" להמשיך?בהיבט של אם אפסיק עכשיו, אז הסיכוי לתסביכים בשפתיים יגדל ?

אני לא יודעת איך להתמודד עם הפחד הזה, ומה לעשות.
    זה כל מה שאישה שעוברת מילוי שפתיים עוברת ??
    אודה לכל סוג של מידע או עזרה..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי שפתיים

הוספת תגובה

• מילוי שפתיים - תגובה

ד"ר רון יניב
    24/07/2013

לאנה שלום

עמיתי ד"ר ויינברגר ואנוכי -איננו ממליצים על טיפול בסיליקון.
    אינך חייבת להמשיך בטיפול.
    אין טעם להיכנס לחרדות - זה לא מועיל.
    רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר.
    בברכה
    ד"ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו