עיבוי שפתיים בפרופורציה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים בפרופורציה?
    עופרה
    27/07/2013

מישהו עבר עיבוי שפתיים במרפאה בפרופורצייה? במידה וכן אשמח לשמוע חוות דעת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי שפתיים בפרופורציה?

הוספת תגובה

• בחירה נכונה של מקום הטיפול - תגובה

ד``ר דן וינברג
    27/07/2013

שלום עופרה.
    עמיתי- דר. יניב ואני איננו נוהגים לחוות דעה על רופא או מרפאה אלה או אחרת וכך ננהג גם הפעם. לצערי אין עדיין היום בארץ התמחות רשמית ברפואה אסתטית מטעם המועצה המדעית של ההסתדרות הרפואית כך שכל רופא יכול להכריז על עצמו כמומחה כזה.עצתי לך ולכל הגולשים בפורום-היא להקפיד מאד בבחירת הרופא המטפל ולא ללכת אחרי המחיר הזול.עלייך לבחור רופא רציני עם ניסיון רב והחבר באיגודים הישראלים לרפואה אסתטית ואז אני בטוח שהתוצאה של הטיפולים תהיה טובה לשביעות רצונך.כשאת פונה למירפאה, כמו זו שציינת בשאלתך ,אינך יודעת תמיד מי הרופא שיטפל בך,מהם הכשרתו,ניסיונו וכישוריו.יתכן גם מצב שפעם תטופלי עי' רופא אחד ובהמשך עי' רופא אחר.לכן הייתי נוקט משנה זהירות בבחירה בטיפול ברשת מירפאות והייתי ממליץ לך פניה ישירה לרופא עם ניסיון וכישורים מוכחים.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוכזבת מהם!!!

שני
    24/10/2013

עד עכשיו אני לא מוצאת מי שיתקן את הנזק שעשו לי בשפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת רופא

איריס
    07/01/2014

היי.. איך אני אמורה לדעת אם הרופא אכן שייך לאיגוד הישראלי לרפואה אסתטית?
    יש אפשרות לבדוק זאת? כי באותה מידה שהוא יכול לשקר לגבי היותו מומחה הוא יכול גם לשקר לגבי זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים? - תגובה

ד"ר רון יניב
    26/10/2013

אם טופלת בסיליקון
    ראי תשובתי ל שני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו