הזרקה לא נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקה לא נכונה
    הדס
    08/08/2013

שלום לכולם..
    לפני שנה וחצי הלכתי לרופא מומחה בתחום לשם מילוי שפתיים עם חומצה
    היאלורונית .. כבר בהתחלה ראיתי שהחומר לא ממש ״יושב״ עליי ומה שכן תפס לא היה סימטרי .. לכן הרופא היה צריך להוסיפ לי עוד חומר כדי לאזן את המצב . חשוב לציין שזאת קליניקה לאסתטיקה והבעלים מביאה את הרופא פעם בשבוע להזרקות . אני לא אהבתי את זה כי השפה העליונה ממש התנפחה כתוצאה מהצורך באיזון האיסימטריה ואז התחתונה הייתה קצת פחות .. בכל אופן הבעלים מידי פעם הייתה נכנסת לבדוק את המצב ולסמן לו ולי שדי לא צריך עוד כי אני הרי שילמתי על מזרק אחד .. בכל אופן .. יצאתי משם אחרי כמה ימים גיליתי לאחר שירדה מעט הנפיחות גולה באזור של השפה העליונה .. כי באחת מההזרקות של הרופא ברגע של איבוד דעת או לא יודעת מה הוא עבר הוא החליט להזריק לי לתוך השפה ולא על קו השפתיים כי הוא טען שהגופ שלי כנראה לא מקבל את החומר .( ויש לציין שהייתי פעמיים בהזרקות שם לפחות שני מזרקים) בקיצור אחרי כמה חודשים דיברתי עם הבעלים והיא אמרה שזה בסדר שיש לי גולה וזה ירד.. עכשיו אחרי כמעט שנתיים עדיין יש לי את זה . רציתי ללכת למקום אחר להזריק הם לא מוכנים הם רוצים שאני אעשה המסה .. חזרתי שוב למקום שעשיתי וסיפרתי לה על כך אז היא טוענת שהיא לא קשורה לעניין והיא לא עושה המסות ואין לה קשר יותר לרופא שהיא הביאה בזמנו להזריק לי . אז אמרתי לה שזה ממש תמוהה ולא לעניין .. למה אני צריכה להיזרק ככה בתשובה כזאת ?? ולמה אני בכלל צריכה לשלם על זה .??, מהתחלה לא הייתי מרוצה ועוד השאירו עליי חותם שלא יורד והחוצפנית הזאת אומרת לי או שתמיסי מכספך או שתחכי כמה זמן זה בסופ ירד . חברה שלי המליצה לי לתבוע אותה ולו רק בגלל התשובה המתנערת ולא שירותית .. מה אתה אומר.,??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקה לא נכונה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה לשפה - תגובה

ד``ר דן וינברג
    08/08/2013

שלום הדס.
    לא אתיחס ליחס שקיבלת שודאי איננו ראוי ללקוחה ששילמה במיטב כספה ובסך הכל רצתה להשיג תוצאה אסטתית טובה בשפתיים.
    הזרקה לשפתיים נעשית בהזרקה של חומצה היולורונית המיועדת לשפתיים ספציפית. כמעט לכל אחד ממותגי העל של החומצות ההיולורוניות ישנו מוצר המיוצר ספציפית לשפתיים.הוא משלב מרקם גמיש וטיבעי מחד עם עמידות וספיגת איטית יחסית בשל עושר כלי הדם התנועה המרובה שבשפתיים מאידך( למשל רסטילן ליפס,טיוסיאל קיס,ווריודרם ליפס ומדיום ועוד).רצוי מאד להשתמש במוצרים אלה בלבד כדי להשיג תוצאות מיטביות כמובן בידיים מנוסות ומיומנות.
    לגבי הגוש שיש לך:או שמדובר בצבר של חומצה היולורונית שהצטבר במקום אחד ולכן ספיגתו איטית יותר ואז יש לחכות יותר זמן לספיגתו.לא מקובל להזריק את אנזים ההיולורונידאז-המפרק את החומצה ההיולרונית לגושים בשפתיים אלא במקרים קיצוניים.יתכן שנוצרה לך ציסטה בשפה עם קפסולה של רקמת חבור סביבה ואז הפתרון במידת הצורך הוא אף התערבות של מנתח פלסטי המנוסה בסוג זה של התערבויות.
    לסכום: אם עוד לא עברה שנה הייתי ממליץ לך לחכות.תוודאי שהוזרקה חומצה היולרונית ולא סיליקון נוזלי.גם עיסוי קל של הגוש בשפה עשןי להועיל.אם לא יעזור ותחלוף שנה מאז ההזרקה-תפני לרופא מנוסה שינסה חעזור לך.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה .. המשך..

הדס
    14/08/2013

היי דר דן.. תודה על תגובתך.
    לגבי ההזרקה היא בוצעה כבר לפני שנה וחצי במרץ שנה שעברה והגבשושית עדיין לא עברה . האם זה קשור אולי לעישון סגריות ?? אולי עישנתי אחרי הטיפול ..
    לגבי הרופא כמו שאמרתי הוא מומחה בתחומו דר גיימס אתה בטוח מכיר ממהל מחלקת כירוגיה ואסתטיקה.
    בכל אופן החלטתי שעדיפ להתנתק ממה שקרה בקליניקה כי הם עדיין בשלהם בהתנערות ואני לא רוצה לבזבז אנרגיות רעות ומיותרות על תביעה למרות שיש לי עילה. אבל האם זה יעבור לי מתישהו הגבשושית.?? ועוד דבר שאשמח לשמוע את דעתך בהרחבה . לפני שבוע החלטתי לעשות מילוי קבוע בסיליקון טהור אצל רופא מאוד מוכר דר דוד. שבמהלך השנים האחרונות יצא לי לפגוש המון בחורות עם שפתיים יפות שעשו אצלו . עבודה טבעית ומשורטטת .. אבל תמיד הרתיע אותי עניין הסיליקון .. לאחר מפגש עם עוד חברה שבוע שעבר שעשתה אצלו החלטתי שאני עושה .. אולי זה מאוחר מידי כי עשיתי טיפול ראשון ממש מעט חומר הוא מזריק וזה יהיה תהליך ארוך הוא אומר עד שהוא יחליט שזה מספיק. והחומר עובר אחרי שבע שנים או יורד.. האם תוכל לומר לי את דעתך.. והאם לכולם הסיליקון נודד ?? והנדידה יכולה להיות לכל מקום?? בבקשה נסה לענות לי בהרחבה ובגילוי לב.. או אפילו לומר לי שעשיתי טעות .. אתה יכול .
    על פניו כרגע כמה ימים אחרי זה נראה טבעי ורגיל למרות שהוא גם לא הזריק לי יותר מדי.. תודה רבה
    מוסיפה תמונה של הגבשושית . שאני מבליטה את השפה אז רואים זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה .. המשך.. - תגובה

ד``ר דן וינברג
    17/08/2013

שלום הדס.
    ראיתי את התמונה ואכן יש לך גבשושית הניראית בצידה השמאלי של שפתך העליונה.אם כדברייך ההרזקה נעשתה לפני שנה וחצי נראה שנוצרה קפסולה במקום ההזרקה ויש אולי צורך להזריק הילורונידאז או אף לנתח את מקום הבליטה כי יש להניח שלאחר שנה וחצי החומצה ההיולורונית שהוזרקה היתה אמורה כבר להספג.אני מציע לך לפנות לרופא מנוסה להתיעצות.
    באשר לסיליקון-אנא המנעי מחומר מסוכן זה.הפיתוי למחיר הנמוך,האפקט הארוך והמטופלות שנהנו ממנו הוא גדול אך אם יקרה סיבוך של יצירת גוש או נדידה עם חומר לא נספג זה-זהו סיבוך רציני הקשה מאד לטיפול.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה

הדס
    19/08/2013

שלום שוב .. ומודה לך על התגובה.
    מה זה רופא מנוסה?? רופא עור ..?? ולגבי הגבשושית לא רואים את זה גם לא שאני צוחקת רק שאני מבליטה את השפה . האם אפשר להשאיר זאת ככה . האם זה מסוכן .?.והאם בבקשה תוכל להפנות אותי לקישור שיציג בפניי את כל המידע האפשרי על סיליקון .. אני קראתי על זה והדעות חלוקות .. רצוני לדעת אם לכולם זה נודד אחרי שנים ומה זה נדידה בכלל .. עד לאן..?
    תודה לך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

הדס
    19/08/2013

הקישור ששלחת לא עולה .. ואני לא יכולה להירשם לאתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרקה לא נכונה .. המשך.. - תגובה

ד"ר רון יניב
    19/08/2013

ארשה לעצמי להוסיף לתשובות המעולות והמקיפות של עמיתי ד"ר דן ויינברג הערה קטנה

לא בטוח שהנפיחות בפשה אכן קשורה להזרקה
    כדאי מאוד לפנות לרופא פה ולסת לבדיקה

בהצלחה

ד"ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסיקו ללכת לכל מיני רופאים חאפרים

רובי
    09/08/2013

שעובדים אצל קוסמטיקאיות
    רופא שנודד בכל מיני מקומות ועוד עובד אצל קוסמטיקאית זה צריך להדליק נורה אדומה של אזהרה !!!!
    רופא ברמה גבוהה יש לו מרפאה משלו ולא צריך לנדוד ממקום למקום!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו