מילוי קמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי קמטים
    אני
    12/09/2013

שלום אני בת 43 ועשיתי טיפול מילוי קמטים בצידי הפה

הרופאה הזריקה לי פרלן גם מעל לגבות ובלחיים

אני כבר 3 חודשים אחרי המילוי ועדיין יש גושים בצידי העיניים

ובצידי הפה המילוי מדגיש עוד יותר את הקמט שלא נעלם כלל

פניתי לרופאה והיא אמרה אל דאגה החומר יתפוגג ..

למה אני צריכה להזריק חומר שכלל לא עוזר למילוי הקמטים

ואף מדגיש אותם יותר? האם זה אמור להיות כך? מה עליי לעשות האם לדרוש ממנה את

כספי חזרה? אינני מרוצה כלל מהתוצאה ומכך ששילמתי המון כסף לחינם

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים

הוספת תגובה

• מילוי קמטים לא מוצלח בפרלן,תגובה.

ד``ר דן וינברג
    13/09/2013

שלום.
    בקמטים בצידי העניים מקובל קודם לטפל בבוטוקס ולהרפות את צידו של השריר המעגלי של העין ובכך להשיג הפחתת הקמטים שם.רק אם הבוטוקס לא מספיק מוסיפים בהמשך חומצה היולורונית אך מסוג דליל יותר מרסטילן פרלן כמו רסטילן או טיוסיאל גלובל.יתכן וסמיכות היתר למטרה זו של הפרלן גרמה אצלך לגושים שם.לגבי הגושים בצידי הפה כנראה שהיתה בעיה בהזרקה כי החומר הוא חומר מילוי מעולה המתאים מאד למטרה זו ובד'כ מאד יעיל מבחינה התוצאה האסתטית המתקבלת.בשלב זה בו את נמצאת-כמה חודשים לאחר ההזרקה-אין הרבה מה לעשות ונחמתי היחידה היא שהחומר יתפרק ויספג עצמונית עי' הגוף תוך 8-12 חודשים.צר לי על עוגמת הנפש שאת עוברת.השתדלי להצליח יותר בבחירת הרופא המטפל בפעם הבאה.
    מועדים לשמחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרלן לא עושה גושים!!!

רובי
    15/09/2013

אני לא מאמינה שהזריקו לך פרלן.... או שהיא לא יודעת להזריק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם פרלן יכול לעשות גושים

ד``ר דן וינברג
    15/09/2013

שלום מירי.
    רסטילן פרלן הוא אכן חומר מילוי מעולה.הפרלן היא חומצה היולורונית צמיגה המיועדת למילוי קמטים עמוקים ,נפחים בפנים וגם שפתיים מ"משפחת"רסטילן. הוא צמיג מדי למילוי קמטים עדינים כמו אלה בצידי העניים שכדי למלאם אם אפקט הבוטוקס לא מספיק יש להשתמש בחומצה היולורונית דלילה מיותר כמו רסטילן או טיוסיאל גלובל.הזרקת פרלן לקמטים עדינים בהחלט יכולה ליצור גושים בשל צמיגותו. לגבי הגושים בקמטים בצידי האף-לשם הוא מאד מתאים- כנראה שהגושים נובעים מהזרקה לא נכונה עי' הרופא המטפל.לכל המותגים המובילים של חומצה היולורונית יש "משפחה"שלמה של מוצרים בצמיגויות שונות המתאימות במיוחד למטרות השונות.יש להתאים לכל מטרה את החומצה המתאימה לה ביותר ולא "להתפשר" ולהשתמש באותו המזרק לכמה מטרות מילוי בפנים שלחלקן חומר המילוי זה אינו מתאים.כמובן שחשובה מאד טכניקת ההזרקה וניסיונו של הרופא המטפל.
    בברכה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו