רופא טוב בתחום עיצוב ועיבוי שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא טוב בתחום עיצוב ועיבוי שפתיים
    נגבה
    19/10/2013

אני אישה מבוגרת בת64 וכתוצאה מכך השפתיים שקעו והדלדלו ואני לא מזהה את השפתיים היפות שהיו לי. כרגיל זה קורה בגיליאים הללו. אבל מאחר שכיום יש את האופציה לעיבוי ועיצוב שפתיים פניתי לרופא שהוא פרופסור למעשה על מנת להתייעץ איתו על כך. שילמתי 100 שקל רק בשביל זה שיגיד לי שהוא לא ממליץ לי כי זה כואב וזה לא נראה טבעי לגיל שלי. אמרתי לו שלידיעתי כל הסיפור של הפלסטיקה והאסטטיקה מיועדות דווקא לגילאים בוגרים או לכל דבר שהוא מעוות. אמר לי תשמעי אם את מתעקשת אני אעשה לך. אמרתי לו כי ברוח כזה אני לא מעונינת והלכתי לחפש במקומות אחרים, אגב הוא דרמטולוג שמפרסם את עצמו בהזרקות להצערת פנים וכל השאר. האם נכונים דבריו שלגילי זה לא מתאים והאם אני צריכה לחשוש? כמובן שמדובר רק בחומצות היאולורוניות ולא משהו אחר. ואם כן לאיזה רופא מומלץ ללכת באופן בטוח הן מבחינת איכות וידע והן מבחינה בטחונית תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופא טוב בתחום עיצוב ועיבוי שפתיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    20/10/2013

שלום נגבה.
    איננו נוהגים להמליץ על רופא זה או אחר בפורום שלנו.במקרה שלך בו את כה נחושה לטפל בשפתייך למרות התשובה שקיבלת מהרופא אליו פנית-הייתי מתיעץ עם עוד רופא ובלבד שיהיה מנוסה וחבר באחד האיגודים הישראלים לרפואה אסתטית.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו