רופא אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא אחר
    נגבה
    21/10/2013

שלום לדוקטור, אכן שמעתי בקולך והלכתי לרופאים אחריםלהיתייעץ עימם. שניים מהם מוכרים באיגוד הרופאים לכירורגיה פלסטית והשלישית רופאת משפחה שעובדת באחד המכונים מהפורסמים בתקשורת. אף אחד מהם לא שלל את עיבוי ועיצוב השפתיים ואפילו רופא שהוא כירורוג פלסטיקה מאוד מוכר וותיק אמר שדווקה כל הנושא מיועד למבוגרים יותר בגלל התהפוכות שקורה להם ואם אפשר לקצר את ההליך הוא בעד זה בהחלט... תשובה יפה לעניות דעתי וגם אני חושבת כך. אבל, לצערי הוא משתמש בחומצת פרנסס שהיא זולה אומנם אבל אין לה אישןרים של משרד הבריאות האמריקאי FDA הידוע ואני מעדיפה רסטילן קי פרלן טוסיאל ליפס וגוידרום ליפס כפי שהמלצתה.אבל טרם החלטתי מי ומה....בכל אופן תודה על ההכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא אחר

הוספת תגובה

• רופא אחר - תגובה

ד"ר רון יניב
    21/10/2013

לנגבה שלום
    אני מצטרף לחוות-דעתו המצויינת של עמיתי ד״ר דן ויינברג.
    בהחלטה על טיפול , חשוב שתהיה התאמה והבנה עם הרופא המטפל.
    מכיוון שהפרופ׳ אליו פנית לא היה שלם עם הטיפול בך, טוב עשית שפנית לרופא אחר.
    מבחינת הרופאים - הייתי נוטה להמליץ על מומחה לפלסטיקה לעומת רופאת -משפחה שעובדת ומפורסמת ע״י מכון בתקשורת.
    מבחינת החומר - חשוב שתהיה חומצה היאלורונית ולא חומר קבוע .
    בהצלחה
    ד״ר יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו