מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיבוי שפתיים בסיליקון לא מוצלחשני24/10/2013
שלום רב,
עשיתי עיבוי שפתיים בסיליקון לפני כ- 10 שנים. השפתיים לא היו סמטריות והיו לי גבשושיות ביצעתי מספר תיקון עשו לי גם הרבה זריקות המסה שלא עזרו ולבסוף גם ניתוח.
הניתוח לו עזר בכלל ולדעתי אף הגדיל את חוסר הסימטריה
אני מחפשת רופא שהוא מומחה ספציפית לתיקון עיבויי שפתיים מסיליקון (בניתוח).
אני כל היום שואלת אנשים ובודקת באינטרנט מצאתי שני רופאים דר רבינוביץ ואלדד מור אבל אני לא מכירה באופן אישי מישהו שעשה אצלהם. אצל אלדד מור הייתי ביעוץ זה היה קצר ומאוד לא ממצה צייר לי על גבי נייר מה הוא יעשה וזהו. ככה זה עובד?
כיצד לבחור רופא? ואיך אני יכולה לדעת שהגעתי לכתובת הנכונה?
אני ממש פוחדת להגיע שוב לידיים של הרופא הלא נכון ושיעשו לי נזק נוסף אחרי כל התלאות שעברתי . ואני כבר לא יודעת איפה לחפש?
אני יודעת שאתם לא ממליצים אבל האם אפשר לכוון אותי לפחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוך מעיבוי שפתיים בסיליקון
ד``ר דן וינברג24/10/2013שלום שני.
שלום.
כפי שעמיתי דר. יניב ואני כבר כתבנו וענינו פעמים רבות לענין הזרקת סיליקון לשפתיים אני מציעים להמנע מטיפול זה בשל הסיכונים הטמונים בו. הטיפול בהזרקות מיני טיפות סיליקון לשפתיים לפי שיטתו של פר' אורנטרייך הוא טיפול מפתה כי התרופה היא זולה יחסית והאפקט המושג הוא ארוך טווח. ישנו אחוז קטן מהמטופלים שיפתח סיבוכים המתבטאים בהופעת גושים,גרנולומות,זיהומים ו"נדידת" החומר ממקום ההזרקה.לאותם מטופלים שזה קורה להם- הסיבוך הוא קשה מאד לטיפול ובנוסף לעיוות האסתטי שהוא לעיתים קשה, יש צורך לעיתים בטיפולים קשים כמו הזרקות סטרואידים לשפתיים ,טיפול אנטיביוטי ואף צורך להוציא ניתוחית את הסיליקון מהשפתיים.עובדה היא שחברות הביטוח בישראל אינן מבטחות את הרופאים כנגד סיבוכי הטיפול בסיליקון-עובדה המעידה על הסיכון המוגבר. צר לי שהדבר קרה לך ושאת כה סובלת מכך.אולי אחרים ילמדו מהמקרה שלך ולא יתפתו לעיבוי השפתיים בסיליקון.2 המומחים שהזכרת הם בהחלט רופאים מנוסים ומכובדים עם נסיון בטיפול בסיבוכי הזרקת סיליקון.איננו נוהגים להמליץ בפורום זה על רופא זה או אחר.אני מאחל לך הצלחה בטיפול בבעיה האסתטית שקרתה לך בשפתייך בשל הזרקת הסיליקון בעבר.
בהצלחה
דר. וינברג דן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.. האם
שני26/10/2013האם היעוץ שעברתי נורמלי? 10 דקות על השעון עם שרטוט של השפה על דף ומאיפה הוא מוריד?
האם יכול להשתבש ויהיה גרוע יותר ממה עכשיו או ישאר ללא שינוי
האם אין ניתוח לא רק של הורדה אלא של עיצוב השפה תוך כדי... האם יש עוד מומחים שמתעסקים עם סיבוכי שפה שמשהוא מכיר (מבלי להמליץ- רק לציין שמות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך.. האם - תגובה
ד"ר רון יניב26/10/2013הייתי בהרצאה של ד״ר אלדד מור על תיקון נזקי סיליקון
כולל תמונות רבות והתרשמתי מאוד מניסיונו הרב.
את הרופא השני איני מכיר .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
עדן08/11/2013היי שני ממש כאב לי לשמוע מה שקרה לך בשפתיים. את יכולה ללכת לד''ר אלדד מור הוא טוב בנושא הזה של להוציא סיליקון בשפתיים, אני אישית מכיר מישהו שגם עשה סיליקון בשפתיים וניהיה לו מה שקרה לך והוא הלך לד''ר אלדד מור שעשה לו ניתוח בשפתיים והוא מרוצה. זה הרבה יותר יפה ממה שהיה לו זה בטוח, ואת יכולה ללכת גם לד''ר דב קליין הם גם עושים את הניתוח הזה בשפתיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?