אני רוצה לעשות עיצוב עצמות לחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה לעשות עיצוב עצמות לחיים
    לינוי
    03/11/2013

על ידי הזרקת חומצה היאלורונית (רסטילן אני חושבת)
    ושקלתי לעשות באמריקן לייזר.. אך אני ממש מפחדת מהתוצאה כי זה מקום מרכזי בפנים.. מפחדת שלא אוהב את התוצאה או שזה יראה לא טבעי.. אני בסך הכל בת 22.. ואז מה עושים?
    הבנתי שאפשר להזריק חומר שממיס את החומצה או משהו כזה...? היאלורונידז?
    השאלה היא, האם אחרי שעושים את זה הפנים יחזרו להיות אותו דבר בדיוק או שישארו סימנים וכו'?..... תרגיעו אותי בבקשה כדי שאוכל לעשות בלב שלם..
    למישהו יצא כבר לעשות באמריקן לייזר....?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דרך אגב,

לינוי
    03/11/2013

איך אני יודעת מי שייך לאגודה.. יש קישור שמאגד את כל הרופאים המומחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב עצמות לחיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    03/11/2013

שלום לינוי.
    את בסך הכל בחורה בת 22 שנה. האם את באמת בטוחה שאת רוצה וצריכה כבר בגילך עצוב עצמות לחיים? לשאלתך-עצוב עצמות הלחיים יכול להעשות גם באחד המוצרים המעולים של חברת רסטילן-זהו הSUB Q-המיועד במיוחד למילוי נפחים ולכן גם לעיצוב הלחיים.החומר הוא באיכות מעולה.יש לזכור שלהשגת תוצאה מיטבית חשוב מאד שתבחרי היטב היטב את הרופא שיעשה לך את העבודה ולא את המרפאה בה תעשי אותו.את חייבת להיות שלמה עם הטיפול ולסמוך על הרופא המטפל שלך ולא ללכת לטיפול בגישה שלילית וכבר בהתחלה לשאול מה יקרה אם משהו לא יצליח אלא להיות בטוחה שהכל ילך למישרין ותוצאה תהיה טובה.אם תפני לרופא המנוסה והמתאים אני בטוח שהתוצאה תהיה כזו לשביעות רצונך. בפורום זה אני ועמיתי איננו מחווים את דעתינו על מרפאה זו או אחרת וכך נעשה גם הפעם.לא תמיד את יודעת מראש מי הרופא שיטפל בה במרפאה מהסוג של זו שהזכרת בשאלתך.חשוב מאד שתבררי מראש מיהו הרופא שיטפל בך ושיש לו ההכשרה והניסיון המתאימים. רצוי שיהיה חבר באחד מאירגוני הרפואה האסתטית בישראל.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר להיאלורונידז - תגובה

ד``ר דן וינברג
    04/11/2013

שלום לינוי.
    ההיולורונידרז הוא אנזים המפרק בגוף את החומצה ההיולורונית הטבעית המיוצרת בו.מכאן שהזרקת תכשיר ההיולורונידאז ל"גוש" עמיד של חומצה היולורונית תביא לפירוקו.ההזרקה דורשת ניסיון ומיומנות רבה ואז בד'כ לא נשארים כל סימנים.עדיף לשקול לחכות בסבלנות לפירוק הטבעי ולהשתמש בו רק במקרים קיצוניים של הווצרות גוש המפריע מאד מבחינה אסתטית.תחשבי חיובי ואז לא תהינה לך בעיות ושאלתך תוותר תאורטית בלבד.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הייתי אצל רופא מספר 1

מיטל
    03/11/2013

תפני לד"ר ליפשיץ רוברטו --אני הכי מאושרת בעולם !! רופא הכי מיקצועי שפגשתי בחיי....אם לא תהיי מתאימה הוא ישלח אותך ישר הביתה -זו גדולתו !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו