סטרואידים וקמטים בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרואידים וקמטים בעיניים
    טירן
    30/12/2013

שלום אשמח לתגובה
    עברתי טיפול המסה לחומר שנקרא הידרוקיטייט שהוזרק בלחיים
    וזה גרם לי לאובדן השומן התת עורי מתחת לעניים
    שמתבטא בקמטים עמוקים שלא היו קודם
    אשמח לדעת האם הקמטים לתמיד או שהריקמה מתחדשת
    זה מטריד אותי לא מעט
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרואידים וקמטים בעיניים

הוספת תגובה

• סטרואידים וקמטים בעיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    05/01/2014

שלום טירן.
    משאלתך אני מבין שעברת כנראה טיפול להמסת רדיאס(קלציום הידרוקסי אפטייט) ולא כפי שכתבת.לא ידוע לי על חומר המפרק חומר מילוי זה שמכיל גבישי סידן(בניגוד לאנזים ההיולורונידאז המפרק חומצה היולורונית).יתכן ונוצר גוש או גרנולומה ונעשה נסיון לטפל בו באמצעות סטרואידים.אם טיפול זה גרם לפירוק שומן לא נראה לי שהשומן הטבעי יתחדש במתכונתו הקודמת ולכן ישארו הקמטים העמוקים במידה ולא תטפל בהם.לכן כדאי לשקול מילוי המקום בחומצה היולורונית עדינה כדי לתת לו מעט נפח ובכך לעמעם את הקמטים. בכל מקרה תפנה להתיעצות לרופא מאד מיומן ומנוסה לצורך זה.
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

טירן
    27/01/2014

הרופא , דר קונפינו הבטיח לי שמדובר בהידרוקסיטייט שדומה לרדיאס אבל בכנות אני לא יכול לסמוך על מילה שאמר לי . עברתי מסכת שקרים והטעיות ע"י הרופא הזה . שילמתי על חומצה הילירונית בשפה העליונה והזריק סילירון(סיליקון) נשארתי עם שפה מעווותת . את העובדה הזאת ידעתי רק כמה חודשים מאוחר . הלחיים כנ"ל שילמתי על חומצה וקיבלתי כנראה רדיאס שגרם לגושים ופרצוף מנופח ולא מתאים . ההמסה השאירה אותי עם קמטים שלא היו .למרות שאמר שאחרי שלושה חודשים השומן חוזר לקדמותו .אני מיואש . חושב יום יום על תביעה . אני מבקש לחשוב פעמיים לפני שפונים לשרלטן הזה . השחית לי את הפנים.
    כמובן שלמדתי את הלקח . על בשרי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסכמה ווידוי חומר טיפול לפני תחילתו

ד``ר דן וינברג
    27/01/2014

שלום טירן.
    עמיתי דר' יניב ואני הדגשנו וחזרנו שוב ושוב שיש להקפיד מאד בבחירת הרופא כדי שאכזבות כפי שקרו לך לא תקראנה.אינני מבין כיצד קרה שהוזרק לך חומר מילוי שונה מזה שסיכמתם בינכם לפני תחילת הטיפול וכפי שאני משער גם הוחתמת על הסכמה לטיפול זה. בעתיד אני ממליץ לך ולכל הגולשים לסכם בברור מהם החומרים בהם יעשה הטיפול,לחתום על הסכמה רק לחומרים אלה ולוודא שאכן הרופא משתמש בחומרים עליהם סוכם לפני תחילת הטיפול.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך המהירה

טירן
    27/01/2014

מעולם לא הוחתמתי על טופס הסכמה לסיליקון ע"י הד"ר .רק כשחזרתי אליו והסברתי לו שאני מבקש להמיס את זה הוא הסביר לי שמדובר בסילירון ושזה חומר זמני שמחזיק עד 4 שנים ואין צורך בהמסה .כששאלתי אם מדובר בסיליקון הוא דחה את הטענה והכחיש . לאחר כמה חודשים אמר לי שהחומר יעלם לאחר שנה כשהתעמתתי איתו ששילמתי על חומצה אמר לי שזה חומר טוב ועמיד יותר מחומצה ודחה את הטענות שלי ה.מדובר בהטעיה ושקר שגרמו לי נזק .הוא לא הסביר לי את הנזק שסיליקון עלול לגרום . את הלחיים עשיתי כמה שבועות אחרי השפה כשעוד האמנתי לו . אין מנוס מתביעה .רק חבל לי שהנזק בפנים שלי ואני שחקן ודוגמן והעניין גרם לי בעיות בתחום וגם במישור האישי החברתי והזוגי .
    הקמטים כתוצאה מהמסת החומר שהוזרק מהלחיים יוכלו להעלם עם הזמן או טיפול הזרקה חומר זמני . הבעיה היא השפה וחוסר הידיעה המוחלטת של מה הוזרק בלחיים . רדיאס או סיליקון .
    פשוט סיוט . כמובן שלעולם לא אחזור אליו .
    תודה על זמנך ד"ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב ד"ר

טירן
    27/01/2014

נקבעה לי פגישת ייעוץ אצל ד"ר אלדד מור לגבי השפה העליונה בכוונה לניתוח . מדובר בהליך יקר כ18 אלף . אבל אני מצפה לפגישה איתו כדי להבין אם הניתוח יפתור את הבעיה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו