עיבוי שפתיים- חומצה היולורונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי שפתיים- חומצה היולורונית
    רויטל
    14/01/2014

שלום רב,
    ברצוני לעבה שפתיים בחומצה היולורונית ... הרופאה עושה זאת עם חברת הייל סטייל

האם זו חברה טובה?

אבקש את תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים- חומצה היולורונית - תגובה

ד``ר דן וינברג
    15/01/2014

שלום שירי.
    מותג החומצה ההיולורונית שהזכרת הוא מותג זול יחסית ופחות מוכר. אין לי ניסיון עם איכותו.אני ממליץ לך להשתמש בעתיד במותגים ידועים עם ניסיון מוכח כמו רסטילן,טיוסיאל,ווריודרם,סטילאז',ג'ובדרם וכד' ולא לחסוך בנקודה זו, אני מקווה שבכל זאת שהתוצאה האסטתית אצלך תהיה טובה ותחזיק זמן ממושך לשביעות רצונך.
    בהצלחה
    דר.וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החומר הזה זול ונספג במהירות !זהירות

רובי
    15/01/2014

כדאי לעשות שיעורי בית טוב טוב ולבחור חומר מילוי איכותי ויוקרתי ולא להסתבך עם חומצה היאלורונית זולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי שפתיים- חומצה היולורונית - תגובה

ד"ר רון יניב
    15/01/2014

לשירי שלומות
    אוסיף רק שתי נקודות לתשובתו המאלפת של עמיתי ד״ר דן ויינברג.
    ראשית המותג אינו מן המזרח הרחוק אלא מיוצר באירופה ( כלומר בעל תקן אירופאי CE ) ומשווק ע״י חברה מגרמניה
    שנית וחשוב יותר מהמותג-העיקר שבחרת בחומצה היאלורונית ולא בסיליקון שעל סיבוכיו כתבנו כבר רבות
    בהצלחה
    ד״ר יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו