חומצה הילרונית - כשלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה הילרונית - כשלה
    דנה
    27/01/2014

שלום

עברתי לפני כחודשיים הזרקת חומצה הילרונית של סטילאג Mבשפתיים
    לאחר כחודש וחצי השפתיים ירדו לי לגמרי (כאשר החומצה ההילרונית אמורה להישאר בין 6 -12 חודשים)
    לא נשאר בכלל חומר בשפתיים הכל ירד לי לגמריי
    מה אני אמורה לעשות ??
    לבקש את כספי בחזרה?
    ואיזה טיפול אוכל לעשות כדיי לעבות את השפתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה הילרונית - כשלה

הוספת תגובה

• ספיגה מהירה של חומצה הילרונית בשפה

ד``ר דן וינברג
    27/01/2014

שלום דנה.
    צר לי על האכזבה שלך מהספיגה המהירה של החומצה ההיולורונית בשפתיך.הסטילאז' ,בה טופלת,היא מותג ידוע של חומצה היולרונית באיכות טובה.המוצר סטילאז' M לא מיועד ספציפית לשפתיים אלא למילוי קמטים בינוניים בפנים אך יש המשתמשים בו גם למילוי שפתיים .למותג סטילאז' יש מוצר ספציפי לשפתיים (SPECIAL LIPS עם לידוקאין)שהוא עדיף למטרה זו.עליך לדעת שבשפה יש צירוף תנאים:תנועה מרובה,אספקת דם עשירה שמזרז את פירוק החומצה ההיולורונית ולכן ממוצע האפקט בשפתיים הוא כ 6 חודשים לעומת קרוב לשנה במיקומים אחרים בפנים.יש מטופלים המפרקים את החומצה ההיולורונית מהר יותר ואת כנראה כזו לצערי.הייתי מנסה לדבר עם הרופא המטפל לנסות מילוי חוזר של השפה באחד המוצרים המיוצרים ספציפית לשפתיים ממותג אחר(טיוסיאל קיס,רסטילן ליפס,ווריודרם ליפס ומדיום וכד') במחיר החומר בלבד ולקוות שהפעם האפקט ישאר יותר זמן(כך אני הייתי נוהג במקרה כמו שלך).
    בהצלחה
    דר. וינברג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו