עצמות לחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצמות לחיים
    נעה
    17/02/2014

שלום, אני בחורה צעירה בת 22 אחרי הגדלת חזה ועיבוי שפתיים. אני יודעת שאני צעירה בשביל כל הדברים הללו..אני מעוניינת בהזרקות לפנים בעצמות הלחיים-להבליט אותם. איזה חומר הכי מומלץ ואילו תופעות לוואי וסיכונים יש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצמות לחיים

הוספת תגובה

• הבלטת עצמות לחיים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    17/02/2014

שלום נעה.
    ככלל הטרנד ברפואה האסתטית נעה היום ממילוי קמטים בעבר להתיחסות כוללנית יותר לפנים ובעיקר התיחסות למילוי נפחים.בהקשר זה פותחו לאחרונה עי' החברות השונות מוצרים מחומצה היולורונית המיועדים למילוי נפחים(כגון:רסטילן SUB Q,ג'ובדרם ווליומה,טיוסיאל אולטימייט,פרפקטה ועוד).הזרקה מיומנת של אחד ממוצרים אלה יכולה בהחלט להדגיש את עצמות לחייך במידה ואת מתאימה לכך.ניתן להשתמש גם בחומר המילוי-רדיאס לצורך זה ולקבל תוצאה טובה לזמן ארוך יותר. ההזרקה יכולה להתבצע במחטים ארוכות או בקנולות.בשל גילך הצעיר אנא פני לרופא מיומן ומנוסה כדי לראות האם את צריכה ו\או מתאימה לטיפול זה כדי לא לקבל תוצאה אסתטית לא רצויה.
    בהצלחה
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבקשי מהרופא רק !!! וולומה !!!

רובי
    17/02/2014

וולומה זה החומר היחידי שיש לו אישור של משרד הבריאות האמריקאי והוא עם התוצאות הכי יפות והכי בטוחות ! אני כבר עברתי מילוי לחיים 3 פעמים והוולומה הכי טוב שיש !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבקשי מהרופא רק !!! וולומה !!! - תגובה

ד"ר רון יניב
    17/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו