מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקה לא נכונה של בוטוקס בין הגבותאפרת21/02/2014
לפני כחודש עשיתי בוטוקס בין הגבות. כשהגעתי למכון היועצת שיכנה אותי שאני צריכה שיפוצים נרחבים בכל הפנים כולל בוטוקס במצח באלפי שקלים למרות שהמצח שלי מבריק והקמטים נראים רק כשאני מכווצת את המצח. למרות ״ הכיעור שלי״ הלכתי על בוטוקס בין הגבות ומשום מה הזריקה קפצה לה גם לחלק התחתון-אמצעי של המצח. הזמינו אותי לביקורת אחרי שבועיים ובמהלך השבועיים האלה הבחנתי שהמצח שלי פתאום קיבל כיווץ מוזר בחלק העליון של המצח עם קו קמט מציק. כשהגעתי לביקורת הבנתי את העניין. הרופאה אמרה אם שמתי לב שהבוטוקס השפיעה על חלק גדול מהמצח אבל לדעתה אני חייבת בוטוקס במצח. חזרתי הביתה בכעס אני קמט מעיק מבצק עם כיווץ שנוצר לי בגלל תחמנות. אני ממש לא יודעת איך לנהוג במצב הזה. התלוננתי בפניהם והם אומרים שזה נראה להם מוזר שזה קרה. האם לדעתך מצב כזה מצריך שאזריק לשאר המצח או או שזה יחזור והקמט החדש יעלם שהשפעת הבוטוקס תפוג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה לא נכונה של בוטוקס בין הגבות - תגובה
ד"ר רון יניב21/02/2014לאפרת שלום
צר לי שלמוע על החוויה שעברת במכון.
בעיקרון - שיטת העבודה של "מכון עם"יועצת" "-שהיא בעצם משווקת ,
אינה פועלת תמיד לטובת המטופלת.
עם זאת , נכון הוא שהטיפול בבוטוקס הוא טיפול מניעתי מומלץ לקמטי-ההבעה במצח ובין הגבות- למרות שהקמטים ניכרים בגיל צעיר רק בעת הבעות.
המטרה היא למנוע את הפיכתם מקמטי-הבעה לקמטים קבועים.
כאשר עושים טיפול שכזה - מומלץ בעיקרון לעשות מצח ובין גבות יחדיו,
זאת מכיוון שהשרירים הללו קשורים וכן תיתכן תופעה של הבעת -יתר באזור שנותר לא מטופל.
מבלי לראות אותך,אני מניח שזה מה שקרה במקרה שלך.
באפשרותך להזריק גם למצח - או פשוט לחכות שאפקט הבוטוקס בין הגבות חילוף תוך 6 ח' לכל היותר.
בברכה
ד"ר יניב
טיפול אסטתי ע"י רופא מומחה לרפואת -עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
המסה חומצה היאלרונית במקום בו אין חומר מילוי
חומצה אלרונית שפתיים
המסת חומצה היאלרונית טבעית
חזרה לריצה לאחר הזרקת חומצה
מה החסרונות בטיפול ליפ פליפ עם בוטוקס
האם ניתן לבצע מילוי ועיצוב על שפה שסועה
שקעים מתחת לעיניים- הזרקת חומצה
בוטוקס בצדי העיניים למניעת קמטים
גליקמן ורטין איי- מה יותר יעיל ושימוש נכון בקיץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?