זהירות מחוטים נספגים !!! רק נזקים !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהירות מחוטים נספגים !!! רק נזקים !
    רובי
    03/03/2014

אני מזהירה את כולם לא להתקרב לדבר הזה שנקרא חוטים נספגים !! עברתי טיפול כזה וזה היה סיוט !! כאבי תופת ושטפי דם במשך חודש שלא יכולתי לצאת מהבית .ואחרי שהוצאתי המון כסף אין שום תוצאה .זה פשוט לא עושה כלום !!! זו הונאה !! הרופאה אמרה לי שזה עושה מתיחה וזה ממש שקר ענק!!!
    זה לא עושה מתיחה וזה לא עושה מילוי ולא כלום !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוטים נספגים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    03/03/2014

שלום שושי.
    הטכניקה של הכנסת חוטים נספגים לעור היא טכניקה חדשה יחסית בה יוצרים מעין "שלד" של חוטים בתת עור שכאשר הוא נעשה נכון החוט נותן לעור תמיכה ,מילוי מסוים של נפחים ומתיחת קמטוטים עדינים. החוט עשוי מחומר הPDS המוכר עשרות שנים כאחד מהחוטים הנספגים הנפוצים בהם משתמשים בניתוחים.החוט נשאר ברקמה כ 6 חודשים וויוצר סביבו בעת ספיגתו "גליל" של קולגן ורקמה תגובתית שנשארת שם גם לאחר ספיגתו.החוט מגיע כשהוא כבר מושחל על מחט יעודית דקיקה ובעת העברתה הוא נשאר ברקמת התת עור בעת הוצאתה.כאשר הטיפול נעשה בהוריה הנכונה ועי' רופא מיומן אין כמעט תופעות לואי והתוצאות הן טובות.זוהי בהחלט תוספת משמעותית ל"ארסנל" הטיפולים של הרופא- לטיפול במתיחת קמטים ,הרמת נפילות קלות בפנים או טיפול בקמטוטים עדינים בלחיים או מעל או מתחת לשפתיים.כן הוא מתאים מאד לטיפול בצוואר.צר לי שאת כה סבלת כנראה מכיון שחלק מהתנאים שהזכרתי לא התקיימו אצלך.אין לפסול טיפול זה בשל מה שקרה לך כי כאשר הוא נעשה בצורה נכונה ובהוריה הנכונה המטופלות יכולות מאד מאד להנות ממנו.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו