שלום, אשמח לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אשמח לעזרה
    נטע
    14/03/2014

אני בת 27 ויש לי קמטים קבועים (או זה פסים ולא קמטים לא יודעת נכון להגדיר את זה) על צוואר בחלק קדמי ועל בית חזה עליון.
    זה נבע כתוצאה מזה שישנתי עם ידיים על ראש.
    האם זה יעלם לי (שואלת זה כי אני עדיין בגיל יחסית צעיר ועור אלסטי), אם יפסיק עם הרגל זה ושימוש בקרם לחות. או שזה כבר אשאר קבוע ואצטרך לעבור טיפולים כדי להעלים זה? איזה טיפולים יש כדי להעלים זה? האם פילינג יכול לעזור?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, אשמח לעזרה

הוספת תגובה

• קמטים בצוואר ובמחשוף - תגובה

ד``ר דן וינברג
    15/03/2014

שלום נטע.
    הקמטים שאת מתארת בצוואר ובמחשוף אינם נובעים מצורת השינה שלך אלה הם צירוף של נזקי שמש וגנטיקה.הטיפול בקמטים בצוואר ובמחשוף הם אתגר קשה לרופא המטפל. ישנם 3 אפשרויות טיפוליות:
    1.מזוטראפיה -סידרת טיפולים בנוזל מזוטראפיה מיוחד או בחומצה היולורונית המיועדת למזוטראפיה המצעירים את העור עי' עצם הזרקתו לתת עור וכן כתגובה למיני דקירות שמקבלים באיזור המטופל הגורם לעידוד מנגנון הריפוי העצמי של העור.ניתן לטפל גם בהזרקת פלזמה עשירה בטסיות דם המופקת מדם המטופל (PRP).
    2.בצוואר ניתן להעלים קמטים עדינים בהזרקה בטכניקה דומה למזוטראפיה של בוטוקס מדולל מאד הגורם להרפיה של שריר הפלטיזמה הצווארי ובכך מביאה להחלקת העור הצווארי.פעולה זו צריכה להעשות בזהירות רבה ועי' רופא מנוסה מאד כדי למנוע תופעות לא רצויות בשפה התחתונה והסנטר.
    3.שימוש בהכנסת חוטים נספגים ב 2 צידי הצוואר -טכניקה עכשווית המביאה למתיחת העור ,טשטוש הקמטים והרמה מסוימת של העור הצווארי.
    במקרים קשים של קמטים ונפילה של העור הצווארי ניתן כמובן לטפל רק בניתוח.
    חשוב מאד להמנע מחשיפה נוספת לשמש של עור הצוואר והמחשוף ושימוש במגיני קרינה חזקים.שינוי בהרגלי השינה שלך לבטח לא יזיק אך אני בספק אם יועיל במשהו.
    דר. וינברג דן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נטע
    15/03/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו