מילוי קמטים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילוי קמטים מתחת לעיניים
    רותי
    19/03/2014

אתמול הוזרק לי מילוי חומצה הלראונית סטילאג לארג מתחת לעיניים והתגובה היא נפיחות וצבע סגול שחור כחול שטף דם פנימי האם אלה בן תופעות שכיחות? האם הנפיחות והגוש ירדו? וכמובן הצבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילוי קמטים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• לכי אל הרופא שלך .זה לא נורמלי

רובי
    19/03/2014

אני עברתי מילוי מתחת לעיניים ולא היה לי שום תופעת לוואי אחרי הטיפול ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות במילוי קמטים מתחת לעיניים

ד``ר דן וינברג
    20/03/2014

שלום רותי.
    בהזרקת ח. היולורונית מתחת לעניים יכולה להיות בימים הראשונים נפיחות קלה במקום או סימן כחול שהוא שטף דם תת עורי.העור במקום הוא מאד דק ועדין ועשיר מאד בכלי דם לכן הסיכוי לבעיות אלה גבוה יחסית. שטף הדם יספג בהדרגה תוך 1-2 שבועות והנפיחות תרד ואני מקווה שאם החומר הוזרק היטב עי' רופא מיומן תשיגי את התוצאה האסתטית המקווה.אנא התאזרי בסבלנות ועצבים חזקים.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילוי מתחת לעיניים

רותי
    29/03/2014

עברו כבר 11 יום השטף דם נעלם אך עדייך יש נפיחות כנראה שזו הצטברות נוזלים איך ניתן לטפל בזה גם אם יד לך רעיון לתרופת סבתא שיכולה לעזור אשמח מאוד לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות נותרת מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    29/03/2014

שלום רותי.
    ראשית אני שמח שלפחות שטף הדם כבר נספג.הנפיחות היא כנראה שילוב של בצקת והחומר שהוזרק.ניתן לטפל בבצקת במריחת משחת TRAUMEEL ועיסוי עדין מאד של המקום. החומצה ההיולרונית תספג אט אט עם הזמן אך הדבר יכול להמשך אפילו כמה חודשים.אם הבצקת אכן תעלם כבר מראך ישתפר במידה ניכרת .
    בהצלחה
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחת לעיניים

רותי
    22/04/2014

חלף חודש הנפיחות לא ירדה להיפך הכל נפוח מתחת לעיניים ועד תחילת הלחיים אם זה חומר? בצקת? או הצטברות נוזלים? האם ניתן לנטרל זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחת לעיניים - תגובה

ד``ר דן וינברג
    23/04/2014

שלום רותי.
    לדעתי זהו בעיקרו חומר. הספיגה של חומר המילוי מתחת לעניים היא איטית יחסית.התאזרי בסבלנות.עדיף על שימוש בחומר מפרק חומצה היולורונית כמו היולורונידאז.אם אין ברירה ניתן לזרז פירוק החחומר המילוי עי' הזרקת היולורונידאז למרכז הגושים.השתדלי להיות סבלנית-עדיף.
    דר. וינברג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו